Sorry Flisan!

Ska jag vara helt ärligt tycker jag om det här med tjuvstarten eftersom då känner jag inte lika stor press på att blogga. Eftersom det funkar bra att blogga då och då så kommer jag nog fortsätta göra det när designen och allt är fixat. Med andra ord så kommer jag blogga när jag känner för det!

Nog om det, ikväll är det ju fredag och halloween helgen är igång. Ikväll har jag inga planer men imorgon då jävlar händer det saker! Har just stylat min bror som klätt ut sig till brat. Backslick, rosa skjorta och massa solpuder blev det. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det troligtvis en mysig hemmakväll för mig!


Kan den här tjejen göra klart deigsn snart?

 


zip zip zipper

Nu när jag redan har tjuvstartat blogga lite kan jag lika gärna fortsätta. I natt har vi haft tjejkväll med klassen men alla var typ borta så vi blev bara fem stycken. Vi sovde i en kvartersgård och jag var inte så speciellt glad klockan tre på natten när jag hade feber och var jätteförkyld. Inte nog med det skulle en viss Fanny jävlas med mig genom att leva om hur mycket som helst och blåsa luft med en pump på mig hela natten, jag säger bara JÄTTE ROLIGT! Jag var dessutom tvungen att fara hem tidigt för jag skulle vara barnvakt till min lillasyster som är sjuk.

Jag var hemma just efter 10 och så började jag sy på min julfest klänning. Hade bara en idé på hur den skulle se ut och efter tre timmar vart jag klar! Känns jättebra men nu måste jag bara köpa och sy fast en dragkedja. Nu blir det Tv:n tills maten så jag kanske blir frisk någon gång!

15.10 Måndag

Tjuvstartar lite med bloggandet för Felicia är inte så snabb med att att fixa designen. Sitter nu i soffan med Carro och Frida och väntar på Tyra Banks show som börjar om en minut. Vi har försökt träna musikuppvärming och det har gått som du brukar. Såg nu att det inte är någon Tyra.. Så då får vi ju mer tid att träna vilket vi inte kommer göra. Men vi har kommit en liten bit på vägen och har några rörelser. Men nog om det, ifalll vi ska hinna något i dag måste jag sluta skriva nu. BTW så åt vi kladdkaka också.

RSS 2.0