Medveten


Pics from last night ( btw så bytte jag kläder innan jag for , lika bra att skirva det nu så ingen börjar whina senare)


Kan inleda inlägget med- JAG HATAR TJEJ-TJAFS!

Skulle ha tjejkväll igår men min ekonomi tillät inte att jag skulle följa med ut och äta men då skulle jag komma senare men eftersom senare var = vid 10 tiden och jag skulle få hämtning 1,5 timmar senare så tyckte jag att det var onödigt så då for jag till några andra bruttor 20.00 och samåkte hem 01.30 = 5.5 timmar. Så där har ni anledningen till mitt val igår. Blir då någon sur på mig för mitt val, OK so what? Orkar inte!

ja

Hej sitter (ligger) hos Claudia i en soffa. Vi gör inte mycketa alls, sitter och pratar om allt möjligt.

bye

Inte alla indianer i båten



Lyckades inte rotera filmen men det här fårr duga! En film från dagens lunch, Texmex buffé = matätartävling!

Internett laggade igår så det är annledningen till uppdateringen här. Det var nog lika bra för det enda jag gjorde 14.00-22.00 var att nöta Vampires Diaries. Snart ska jag gå ut till stallet för dressyrträning.

Så var det igång igen...

Efter en bra film på bio och några avsnitt av the vampire diaries var jag lagomt trött för att sova igår. Desvärre var det lite svårare att stiga upp i morse. Skola i dag som vanligt så nu blir det lite läxor och en promenad med hundarna för mig.

Ingen skola imorgon för vi har VIP-dag (vän i plugget) så vi får sitta och prata lite och käka pizza medans de andra har vanlig skola - AWESOME!

Btw så har jag äntligen tagit itu med min dator så här kommer det nötas filmer & serier!


Nu när jag väntar ...

... så kan ja bara konstatera att jag läst för mycket bloggar i helgen när jag skriver google.blogg.se när jag ska använda google till hjälp...

Hatar rubriker...



Sitter och knaprar på några mini vårrullar innan bilen avgår från mobacken in till stan.

ni får nöja er med cam bilder så länge, orkar inte hämta kameran(A)


Ikväll sitter jag och Ida och tittar på denna



I pausen

Sitter och trycker en fil tallrik undertiden jag ser på the vampire diaries.  Sen får vi se vart dagen bär av , men det finns planer på bio.

John Blund är på besök

Just hemkommen från en kväll med några flickor så nu blir det borttagning av smink och borstning av tädner sen blir det hopp i säng för mina ögonlock är inte speciellt lätta just nu. God natt!

Upp till bevis



Nu sticker jag iväg för lite träning sen blir det bruttorna i kväll!

EgoGirl



Har haft svårt för att lägga upp bilder på mig själv men har bestämt mig att jag inte orkar bry mig om det längre! Det jag har varit orolig för är att andra ska snacka så mycket o.s.v men sen nu har jag insett att alla som läser min blogg gör det troligt vis inte med tvång och det är ju upp till var och en ifall ni vill se bilderna eller inte, vill ni inte det behöver ni ju inte läsa. Eller hur? Dessutom vet nog de flesta av mina läsare hur jag ser ut och då menar jag även mina fulaste dagar så vem orkar bry sig om de fastnar på bild? Det är ju bara skojj att titta tillbaka på hur man såg ut just den dagen senare! Så nu får ni vara berädda på med EGO bilder!


Har just gjort mig klar och nu väntas mat sen musikal med Brolle och sedan vidare till älsklings Ida!

Orka?

Gör samma misstag ikväll och pluggar kvällen innan provet , men imorgon har jag NO prov och då blir bloggen lidande....

popcorn



Sitter och trycker popcorn undertiden jag pluggar historia

Headline

Gårkvällen bjöd på bowling med familjen och nu på morgonen har jag hunnit varit ut på en två timmars långpromenad med hundarna. Ska vila upp mig lite grann nu för senare blir det hoppkurs för mig!


Somewhere




Två bilder av mina senaste köp: jeans som jag köpte i tisdags och ansikts tvål som köptes idag+ en ansiktsmask som jag har på mig just nu.


NU: SO bok om Hitler sen blir det tv om tiden räcker!

NewColour2

Just sköljt ur slinmedlet från håret och sitter nu här med efterbehandling. Lite ljusare bara, resultat kommer senare!

Proud

Cyklade 0,8 mil igår kväll- från mobacken till stan och tillbaka om man ska vara lite mer exakt. Var med några flickor och roade mig. Lediga idag vilket innebar sovmorgon till 12 för min del. Nu ska jag hitta något att äta sen får vi se vart det slutar.

WannaBe

Har suttit vid datorn sen halv elva i morse men har inte haft lusten att blogga. For och tränade efter frukosten och var den enda på gymmet då- SKÖNT fast musklerna är helt döda nu! Sen blev det lunch ute på gården och sen har jag barat drygat vid datorn.



Bjuder på en fjortis bild på mig sen i sexan ( hade en löshårsklämma på mig)


NotOkej



Flummiga och risiga , det är vad vi är denna lördagskväll!

Hello!


Kom just ur badet och inväntar Ida som kommer snart!


TheBest

Tänkte titta in på den här bloggen en snabbis! Sitter och dunkar bästa musiken på högsta volym. Nu när den nya bloggen är så ny är jag mer akiv där än i min egna men ni får stå ut, uppdateringen SKA bli bättre på den här bloggen också- förhoppningsvis! Hade planerat en kväll med Ida ikväll men hon jobbar tidigt i morgon så vi skulle inte hinna umgås så länge så vi sket i det. Blir imorgon ist.

Så när planerna inte blir som dom är planerade får man göra det bästa av saken så för mig blir det filmkväll här hemma med MASSOR av filmer.

NeverToLate



Kom på att jag inte har visat er klänningen jag sydde eftersom jag hade tänkt ha den på julfesten men ångrade mig och visade därför aldrig upp den. Så här är den, orkade inte stryka den bara för att ta ett kort så det får ni stå ut med!

Ikväll blir en lat kväll + lite mattebok.

RSS 2.0