Wannabee?

1 2 3 fjortis pose!

Mamma har fixat så jag har internet ändå! Har just varit ute i stallet för veterinären har varit här och behandlat Sarahs knän. Ikväll är väl planerna att plugga men jag känner mig så sjukt less det så vi får väl se vad som händer. Btw så har jag vunnit en ny maskara av Felicia! Tack Tack!

Internet

Mitt internet där hemma har för tillfälligt åkt ner till södra Sverige så det kommer inte vara någon uppdatering framtills det är tillbaka, förhoppningsvis imorgon! Sitter på skolan nu.

Red face

Somliga knäppare än andra...

07.00 var jag och Frida på gymmet i morse och tränade , duktigt gjort av oss! Kom hem och gjorde middag och for sedan och solade med Katta och Felicia. Inte lika duktigt gjort av mig att ligga där för länge så jag ser ut som en tomat nu men det är smällar man får ta. Har tänkt skippa pluggandet i kväll och bara mysa med serier.

One ananas or one annananas? Answer : A pineapple!

Otroligt nog hann jag med alla punkter som jag skulle göra igår förutom uppsatserna! Så därför får jag ta hand om dom nu. Eller en av dom iaf. Sitter med färsk ananas och är nyttig, i morgon är planerna att fara och träna innan skolan med Frida - hurtbullar! Nu måste jag ta hand om uppsatsen så vi hörs i morgon!

Fyra peppar

Bilder från middagen i går TREVLIGT TREVLIGT!

Jag hade en jättetrevlig kväll igår men god mat och gott sällskap! Senare mot kvällen begav vi oss till Älvsbacka där det bjöds på med andra ord och sen avslutades kvällen hos Ida där vi små åt resterna av middagen som nattamat. Idag har jag en hel del saker jag bör göra men hur mycket av de som blir av återstår att se.
* Städa rummet
* Tvätta
* Träna
* Långpromenad med hunden
* Ta hand om hästarna
* Skriva tre uppsatser
UPPDATE: För er som inte fattar det är med andra ord ett spel!

Bilder

Bilder från gårdagens grillning
Bara för att jag skrev att det skulle bli en toppen dag igår så sjönk mitt humör från topp till botten på skolan men steg sedan igen tack vare kvällens sällskap. Alla dagar kan ju inte vara dom bästa bara för att det är fredag? Gårkvällen bjöd på grillning , gosspi gossip , isbitar till fötter och härliga människor. Har just sett det senaste V.D avsnittet så nu ska jag hitta något att fördriva tiden med för i kväll blir det tjej middag och sedan drar vi vidare. Ha en bra lördags kväll för det har då jag tänkt att ha!

Godmorgon

Fredag i dag och stämningen brukar vara på topp och sen är det helg! Nu ska jag ta moppen till skolan och ha en super dag sen fara och träna med Ida för just nu taggar jag på livet! Ha en great dag allihopa!!!

Dunka Dunka i öronen

Slipper inte undan träningen , nu blir det en stunds power walk!

Vilken dag...

Skulle ha farit och tränat efter skolan i dag men efter att ha fått gympalärarens ner spottade händer i ansiktet två gånger så skulle hämnd utföras, som inte blev enligt planerna . Nerdränk i vatten , jagad genom omklädnings rummet och inlåst med Frida , Carro och en stor hårig mage som ägaren till inte ska nämnas här. Träningströjan blev sjöblöt så där är dagens ursäkt för att skippa träningen fixad! Allmänt annars så ser det ut som en orkan har stormat mitt rum , hästarna behöver pysslas om, sista delen av matte nationella avklarad med lättnad och den nya populära trenden som en hel del tjejer tycks gilla kördes det stenhårt på idag! Känns som jag skriver i mossor men det är inte meningen att ni ska fatta allt heller, varför jag skriver det ändå är för blogglusten är stor för tillfället och då gäller det att ta vara på stunderna!

Nick Pitera

Senaste halvtimmen har jag suttit i Pontus rum och kollat i skolkatalogen medans han har rullat denna låt i högtalarna så nu är den inbränd i min hjärna! Nu dressyrträning

At school

Sitter på skolan och har 10 min rast. Ska snart redovisa om hinduismen och sedan är det lite förgupning om det som gäller. Hade tänkt hinna kolla lite bloggar innan rasten slutar så vi får höras när jag kommer hem om jag hinner innan dressyrträningen i kväll!

Tidig kväll

b
Ny duschad och mys kläder - check check
Sitter och tycker synd om mig själv och mina smärtor som gud tydligen tyckte att vi kvinnor är behov av en gång i månaden. Har laddat upp med glass, TE och min älskade dator som har återvänt till mig efter lite reparation som nu är fullproppad med serier som kommer väl till användning dagar som denna!

Måndag


Bilder från skolan

Dagen började med att jag åkte vilse när jag skulle hämta upp Claudia innan skolan, duktigt Matilda! Dagen slutade med sista lektionen där vi hade vikarie med korsord och lite fotografering. Mitt rum ser redan förjävligt ut sen sist jag städade så jag ska väl ta itu med alla kläder som täcker golvet sen har jag två poahästar som jag måste ta hand om!

The Bitches is back!


Snyggast på Stämningsgården just nu!

Ska snart bege mig hemmåt från denna bruttan. Kvällen har bjudit på en hel del prat , testat värmespolar utan större framsteg och en hel del annat smått och gott!

Arton noll-noll


Känns ovant att lägga ut så mycket ego bilder som jag gjort på senaste tiden men det är väl något som man måste vänja sig med.... 


Så har ännu en vecka rusat förbi och det betyder en vecka närmare sommaren! Om en stund befinner jag mig hos Claudia där jag kommer spendera kvällen. Förövrigt så har jag fått önskemål att lägga ut någon av mina spellistor från spotify så klicka här för att lyssna på min favorit!


Always and Forever




Kvällen ska spenderas med världes bästaste Ida och en hel del snack som vi har att ta igen + en massa mys på det! Love Love Love♥

Korv





INLÄGG SOM SKULLE PUBLICERATS IGÅR KVÄLL!

Har kommit hem från årets första ute kväll! Blev lite grillning med några brudar = gillas!

Uppdate:

Blogg.se laggde som vanligt igår så inlägget publicerades aldrig. Efter en tidig morgon och fyra fel på hopptävlignen så känner jag att ett varmt bad inte skulle sitta helt fel.



Så kan man också göra

SMART SMART SMART SMART SMART SMART SMART SMART

Har glömt matte boken på skolan så det blir att stiga upp före tuppen imorgon så jag hinner gå igenom det sista kapitlet innan provet. DUKTIGT GJORT MATILDA , DUKTIGT!

Umeå - HERE I COME!



Stora HAPPYFACE för mig idag!

HAR KOMMIT IN PÅ FRISÖR I UMEÅ PÅ DOM PRELIMINÄRA VALEN!

Så med dom orden förstår ni kanske varför det blev ett extra stort smile i dag! Har varit hemma en stund nu och undertiden har jag smuttat på mitt traditonella TE och nu ska jag titta lite på matten inför nationella i morgon innan jag transporterer mig till padre för lite kalas!

Bråttom!


Bilder från dagen


När det tar över en halvtimme att ladda upp två bilder hos blogg.se får man lite bråttom. Dressyrträningen börjar om en timma och jag har inte ens gått ut än. Nu är det brådis så vi hörs senare!


Schindler's List




Skolan idag bestod av basket , två och en halv timmas hål och filmvisning till klockan tre. En promenad med hunden och läsa på lite läxor som inte blev gjorda igår är vad som står på shemat! Hur mycket av det som blir av återstår att se.

12 APRIL






Sådär då var första skoldagen efter lovet avklarad. Garderoben är nyrensad och nu sitter jag här med en kopp TE och ska ta itu med lite skolarbete innan jag går ut till stallet.

24 månade - 719 dagar


Resultatet av min första bilkörning...

Solen har varit framme idag så kinderna har fått sig lite färg och bilen en smäll. Tror det är den enda gången jag kommer säga att det är bra att det är ett tag kvar tills jag fyller vuxen. Har dessutom skaffat mig ett par converse och kalas firandet blev framflyttat.

Spårat

Fick med mig lite kläder hem från stan igår och kvällen spenderades sedan med några krumelurer. Nu återstår bara att få sig ur sängen och njuta av vädret sen blir det kalas firande hos pappa.

kdfkahfoa

Sticker iväg en sväng på stan med Felicia , vi hörs sen!

22.42


 South Park på MTV och mys med hunden, mer städning än så blir det inte


Nörd!


Inga kommentarer.


Blev en tidig morgon så jag skulle hinna se det nya V.D avsnittet innan Frida kom hit i morse för en hundpromenad på lervägen som ni ser resultatet av ovan. En stund i stallet och inte så mycket mer är vad jag har hunnit med idag. Ikväll är det hemma kväll och städning står på shemat. Inte nog med det så har även Claudia smittat av sig med sitt beroende av blogg statistiken så den kollas varannan sekund och styr mitt humör för tillfället, inte okej , inte okej....

Hottie



Hoppas alla förstår vart på den seriösa skalan denna bild befinner sig men den nya hårfärgen som ska dränkas i silver shampo ett tag framöver syns endå.

Dum blondin

Är med Amanda och Frida och helt plötsligt blev jag blondin, vilket var ett tag sen sist så det känns ganska så ovant. Nu är det tänkt att jag ska få en tänd glödlampa över mitt huve så vi hittar på något nytt att göra. Bilder kommer senare på håret!


Cx3



Godaste kakorna ♥

Chocolate Chip Cookies- tog lite tid att göra men utan tvekan värt det!

Uppdate: Det blev en kladdkaka också....

Ändrat

Mamma är i fjällen så det är akut behov av mat här hemma. Därför blir det en sväng förbi ICA istället för stan. Till kvällen blir det Amanda och vad vi ska hitta på är ännu inte bestämt så det återstår att se!


Godmorgon



Brunch framför TV:n och nu ska jag bara slänga på mig lite kläder för en sväng på stan.

Puss


Kvällen har spenderats hos denna brutta med henne och några andra bruttor


Kom hem för en stund sedan så sminket har redan tvättats bort och tänderna är borstade. Nu blir det nått avsnitt av G.G om jag orkar hålla mig vaken.

Premiär



På det xxx-försöket lyckades jag publicera inlägget! När ilskan har lagt sig ska jag plocka fram moppen så jag tar mig till några B-rudar ikväll!


21.33






Medicinering | Gossip Girl | Blåbärspaj

De senaste timmarna har jag legat i sängen med datorn tätt intill och missbrukat innehållen från bilderna ovan vilket är något jag planerar ska fortsätta i hopp om att min förkylning ska ge sig. Blåbärspajen blir jag glad av så det går ju alltid att inbilla sig att man blir friskare av det, av G.G kan hjärtat göra några frivolter men kroppen håller sig still, Medicineringen sägs vara den effektivaste men tyvär inte den trevligaste...


Hello, I´m back!



Gårdagen / Natten / Dagen har spenderas med bruttorna ovan i Stugan / Båtvik / Byske

Har bestämt mig för att ge bloggandet ännu en chans och sen är det bara att vänta och se vad som händer!


RSS 2.0