Älskar Powernaps

Följde Evelina till Ica efter skolan och passade på att handla då så jag slapp gå till coop och jag är på 24/7. Kom hem och såg O.C sen somnade jag och sov tills halv sju = två och en halv timma. Funderar ifall jag ska byta om och ta en promenad runt hälsans stig med vovven för att få lite energi och vakna till liv. Först ska jag bara göra klart tränings spelistan och överföra den till mini mp3n.

Plugg

Har varit rätt så aktiv idag för att vara söndag. Såg någon barnfilm på 5an när jag vaknade, gick ut på långprommis med vovven i skoterspåret, åkte och tränade, solade, åkte hem och plugga NK, tog en p.n, pluggade ännu mer NK (prov imorgon) samtidigt som jag tryckte i mig dagen middag. Nu ska jag plugga lite till innan Solsidan!

Mina favorit citat för tillfället.

William ska försöka säga något snällt om Fannys nya hår, det kommer ut lite fel och det slutar med att han säger: Jag kan inte ens vara snäll jag försöker!

Vår engelska lärare sa : It´s getting dark in here. Josse sjunger tillbaka som svar: It's getting hot in here so take off all your clothes. Läraren var nöjd att det iaf var på engelska.

Vi sitter och pratar om programmet spårlöst och Julia säger: Men hur kunde han tappa bort dem från början?

Snögubbe




Josse och Julia kom till mig igår för lite småprat, Ben & Jerry´s och filmtittande i form av Trassel. Idag har det snöat i stora mängder så jag såg ut som en blöt katt när jag gick på stan för att möta upp Julia. Vi tog bussen till Coop Arena för att se matchen mellan Skellefteås och Luleås j18. Vinst för min hemstad!

Grisen



Löptest på idrotten idag som gick bättre än förväntat! När vi skulle gå in till stan blev det ett oplanerat stop vid is grisen eftersom mognadsgraden i min klass är så extremt hög. Hoppade i duschen när jag kom hem och tog sen en liten p.n. Ska snart fixa mig någon mat i magen sen är det lite osäkert hur kvällen blir, finns flera alternativ!

Mot staden för fika och träning.




Tråk

Föreläsning om Droger hela dagen, gick en sväng på stan med Evve efter skolan, for hem, gick ut med hunden, åkte in till stan och tränade, kom hem , duschade, åt middag, satt vid datorn och nu ska jag se TV innan jag säger godnatt för idag. Ledig imorgon , något som känns sjukt skönt!

Slingor



Inte dåligt att börja 12.40 idag. Julia och Evelina följde mig hem idag med två stop, ett på Dahl´s och ett på Coop. Hos mig bjöds det på tacos och slingor på Evves huve. Nu väntar disken och sen TV:n.

Luleå

Gick ut i stallet när jag kom hem från pappa och kom inte in igen fören efter halv tolv. Sen blev det ingen sovmorgon eftersom jag skulle vara hos tandläkaren 07.40. Tog bussen till Luleå straks efter elva och när jag kom hem till lägenheten satte jag igång med en storstädning så nu är det kliniskt. Har även hunnit med en sväng förbi affären så jag fått i mig någon mat i flytande form. Nu har jag laddat upp med ljus och te så det är väl bara skolböckerna som fattas. 




Mobacken



Kom just från momme som fått sitt hår färgat och tonat och nu är jag hos fadern min där det ska bjudas på taco. Det verkar även som att jag har några klippningar här.

Skellefteå



På måndag ska jag dra ut fler tänder så jag befinner mig in my hometown över helgen. Kom med bussen igår och for sen till Dallas och åt middag med Frida, Nils och William. När vi ätit klart gick vi till A-torp och köpte godis innan vi gick vidare till bowlingen. Vi tävlade både individuellt och i lag, tjejerna mot killarna. Ingen av oss var speciellt bra men tjejerna vann ändå överlägset över killarna! Bilden på resultatet är tagen efter första omgången och det blev större skillnad efter andra. Jag vann den individuella och Frida kom tvåa, mer än så behöver jag nog inte säga. När vi spelat klart och skulle gå in till stan igen visade det sig att Nils hade lite överskottsenergi. Inne i stan köpte lyxshake på max innan vi dumpade Nils och fick skjuts till William där han och Frida satt vid datorn och jag vilade ögonen. 

Nu ska jag ta på mig lite kläder och fara ut i skogen med pollen.



Killarna får stryk !

img_0120 (MMS)

Killarna får stryk !


TBS



Köpte ny foundation igår eftersom min gamla sjungit sin sista vers, ignorera gärna mega utväxten på naglarna.

Tjejen nedan har fått sig slingor. Nu tagg...

img_4462 (MMS)

Tjejen nedan har fått sig slingor. Nu taggar man att sluta 17.00 idag...


Felicia

Gjorde mina individuella val idag men det är ändå inte helt spikat än beroende på om vissa kurser går ihop att läsa. Mötte upp Felicia på busstationen efter fyra och tryckte subway lite senare. Efter en liten sväng på stan tog vi bussen hem till mig och tog det lugnt en stund innan vi gick till coop för att köpa mjölk och innocent, som jag förövrigt tyckte smakade barnmat. Sen testade vi även min nya ansiktsmask som jag köpte idag. Snart ligger vi nog i sängen och ser på film och imorgon är vi på min skola 8.15 då Felicia ska vara min sista kund innan vi sätter igång med riktiga kunder.

Home saloon

Julia följde mig hem efter skolan för lite fika, toning, lasange och klippning. Följde henne till bussen för ett tag sedan så nu har jag lite disk och engelska läxa som väntar.

Mattelektionerna är under hållande....

img_6101 (MMS)

Mattelektionerna är under hållande....


PUSS



Snabba puckar idag, raka vägen hem efter skolan för att rasta hund och hämta ett papper. Sen in till stan igen för syn undersökning och träning. Hem och duscha, äta middag, p.n, handla, städa och läxor. Nu top model.

Mixer experten



Lördag

Idag har jag och Julia kört en repris av vår träningsrunda från i tidsags, frågan är bara hur mycket träningsvärk jag får den här gången.

Sen har jag även gjort ett till försök med chokladmaränger eftersom jag har lovat att bjuda på dom på tidsdag.

Nu ska jag rota fram någon middag 

Ikväll kommer Josse och möjligtvis Matilda hit för att misshandla Josses hår.

Fredag


Samarbetsbana på idrotten idag som sedan avrundades med klättring för de som ville

Väntar på min pizza som är i ugnen och på Julia som ska komma hit och hålla mig sällskap ikväll. Gick nyss en promenad till coop och köpte bla dipp och grönsaker som jag hade tänkt knapra på ikväll, passar bra när det blir onyttigt till middag.

Onsdag



Överhåret ihopsatt i en tjorv och resten ofixat och utsläppt är min nya favorit frisyr som jag kör på, passar bra när plattången behöver vila. Sitter och kolla igenom papperna vi fick idag om individuella valen på 300 poäng som ska vara bestämt till nästa vecka och jag har lite små ångest för vad jag ska läsa, lutar mot behörighetskurser fast jag är även sugen på att läsa småföretagande B.Får se hur det där blir.

Sen jag kom hem har jag hunnit tagit en p.n, gått till coop med hunden, misslyckats med cholkadmaränger för andra gången i rad, ätit kebab och sett några avsnitt av solsidan som jag hittade humorn i igår. Nu hade jag tänkt fräscha upp det lite i lägenheten eftersom det inte blev gjort igår.

Måndag


Första skoldagen av denna termin är nu avklarad så nu hade jag tänkt komma in i rutinerna mer. Nytt för i år är att börja träna regelbundet, bli nyttigare, städa oftare ( nu när jag har damsugare) och sköta läxor bättre. Kom nyss in från en skogspromenad med hunden och imorgon är jag ledig så då hade jag tänkt vara duktig och städa garderoben och lägenheten, gå in till stan och träna och sen har jag tvättstuga 18-22.

Taco



En sen smiddag efter en timmas träning, trimning av hund och en hemuppgift är vad jag hunnit med denna söndag. 8.15 imorgon är det skola för mig så nu ska jag göra klart det sista inför morgondagen sen blir TV:n utstirrad resten av kvällen.

Sleep tight




Genom att titta på bilden ovan kan man konstatera att min finne som jag fick innan jul fortfarande är kvar och att jag behöver klippas. Kom nyss hem från Skurholmen där jag har spenderat kvällen hos Amanda-Cecilia med en lite folksamling bestående av fyra personer + en hund. För att jag inte ska vara helt död på måndag och gå till skolan då jag tänkt äta middag kryper jag till kojs snart tillsammans med en utmattad hund som har gått betydligt längre sträckor idag än vad hon brukar. Godnatt.

Fotovägg



Kom till Luleå i igår och såg att dessa bilder hade kommit med posten som nu har bildat en fotovägg som sedan kommer byggas på med fler bilder. Mamma och lillasyster följde med upp den här gången så det blev middag på McDonalds, kanske inte min godaste måltid där med tanke på att jag drog ut två tänder på morgonen. Sen åkte vi ut till storheden så jag fick storhandla och nu har jag mat så det räcker året ut.

Idag har vi varit på stan sen åkte de tillbaka till Skellefteå. Gick ut på en timmas promenad med Candy så nu ska jag inviga mitt nya dusch munstycke och fixa lite middag senare.

Årsresume

JANUARI: Det blev mycket "gäng-häng", skaffade gymkort på friskvårds med Ida, "ickeklassbloggen" ingenklassblogg.blogg.se kapades som sedan tappade några bloggare och bytte namn till huve.



FEBRUARI:Fastnade för V.D , var med på hoppkurs, umgicks med Ida



MARS: Åkte madrass med Frida & Fanny, jag och Fanny blev "reservvänner", jag fyllde 16 och Lasse blev naken...


APRIL: Mer tjejkvällar, var med Claudia själv för första gången, var med i klubbhoppning, fick preliminärt besked om att jag tagit mig in på Frisör i Umeå, första gången jag övningskörde (slutade lyckat), gick tillbaka från brunt till blont, var i stugan med Fanny och Felicia, Valborgs spenderades på sjukhuset efter krocken.





MAJ: Låg på sjukhus de första 5 dygnen , tog det extremt lungt hela denna månad pga hjärnan och benet, ritade, avslutningsfoto, solade 24/7 eftersom jag inte kunde göra annat , fick inte se på TV osv, började träffa vänner i slutet av månaden.


JUNI: Klassresa, Pontus tog studenten, jag gick ut högstadiet och lämnade min saknade klass, premiären av Eclipse, gipset åkte av och jag fick en ställning, hade Disney maraton , midsommar hos Claudia, hästarna gick på grönbete.




JULI: Kom in på frisör i Luleå & Umeå, bestämde mig att flytta norrut, stadsfesten , det var sommar och jag tog dagarna som de kom, umgicks med vänner.



AUGUSTI: Lämnade boet och flyttade till Luleå och började Hv1Fr,




SEPTEMBER: Gick på min första hårvisning, blev sambo, umgicks med classmates.



OKTOBER: Blev med Iphone, halv sex hos mig med några från klassen, förlängde naglarna för första gången, fick finbesök av Frida och Fanny och käkade skräpmat.
img_7385 (MMS)img_2616 (MMS)img_6180 (MMS)


NOVEMBER:

Lovet spenderades i Skellefteå, hade första kundmottagningen, Candy blev dålig.
img_5625 (MMS)

DECEMBER: Egen hårvård, lucia vaka, lulllov i skellefteå, träffade vänner, julafton , nyår i Luleå.




Fintjej.se


Bild från julafton.

Jag har just anlänt till pappa för att få min dator lagad, senare bär det av mot stämningsgården och destination Claudia!

Utmaningen Dag 17-30

Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Min barndom
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Min musiksmak
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Dåliga vanor och laster
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mitt hem
Dag 30H – OmMMi det här vore min sista daDa
Jag har ju inte bloggat speciellt mycket den senaste tiden så utmaningen rann ut i sanden, så här kommer de sista dagarna i en sammanfattad och dryg version.


Dag 17- Mitt favoritminne- Har många bra minnen men kommer inte på något speciellt att skriva om
Dag 18- Min favoritfödelsedag- Alla födelsedagar är ju bra men favoriten är nog när jag fyllde 13 och några vänner hade ordnat en överraskningsfest för mig.
Dag 19-Min barndom-Skrev lite om den i "om mig" , men jag bodde på Mobacken med familjen, gick på smultornbacken och var mycket med Sanna och Maja på gatan, bästa vännen var Anna.
Dag 20- Den här månaden- läs bloggen
Dag 21- Min musiksmak- Min spellista , Matildas (använder pappas spotifly med premium )
Dag 22- Det här upprör mig-Falska människor
Dag 23-Det här får mig att må bättre- Familj, vänner , Candy, choklad
Dag 24- Det här får mig att gråta- allt, här sparas det inte på tårarna
Dag 25- En första- Kommer inte på något roligt att skriva om
Dag 26- Mina rädslor- bli ensam
Dag 27- Dåliga vanor och laster- Pratar fort och biter på naglarna
Dag 28 – Det här saknar jag- Denna låt är som pricken över i:et-James Morrison – Once When I Was Little
Dag 29 – Mitt hem- Liten etta på 20 km/m på Örnäset , Luleå ca 3 km från stan, brun/svart/vit
Dag 30 – Om det här vore min sista dag- skulle jag göra något sjukt

RSS 2.0