Blivande



Idag har det varit en bra dag: Skolan började med inlärning av nytt klippsätt, sen studiebesök på frisör salonger, lunch på Ban thai, och sen V.O på skolan. Har även hunnit gå på stan och hittat ett par byxor som ska bli mina inom en snar framtid , först måste H&M få in dom i rätt storlek på hemsidan eller i butik.

Inom en timma får jag besök som har med sig två stolar så man ryms fler än två vid matbordet, inga mera middagsbjudningar på rumsgolvet! Nu ska väskan packas för imorgon får Skellefteå finbesök!

Hej

De senaste dagarna har bloggen varit bortglömd men inget speciellt har hänt ändå så. Orken håller på att ta slut så jag skriver mer nästa gång!

Schwarzkopf

Det blev middag på subway efter visningen så nu ska jag dra på mig mina skönaste kläder, poppa popcorn och se film resten av kvällen! Kamerans kvalité är inte alltid den bästa...

Skulle ha publicerats 14.20 - 25/9

Nu åker jag iväg till stadshotellet och möter upp mina klasskompisar för att se på hårvisning!
Katarina befinner sig i Luleå denna helg så igår fick jag lite Skellefteå-uppdate, sällskap, öva färgning och klippning + övernattning.

Jonas Gardell

Mitt hår ser ut att vara doppat i en fettburk och eftersom jag har varit ledig idag har det inte funnits någon anledning att visa mig ute bland folk förutom när hunden behövt göra sina behov. Såg Idol och nya O.T.H avsnittet i morse innan jag började läsa boken En komikers uppväxt som är min läxa i svenska. Skulle även ha börjat med engelskan men det blev lite mindre gjort på den, samma gäller städningen i lägenheten som skulle göras. Men det är en dag imorgon också!

Hertsön

Tog cykeln och hunden med mig på en tur ut i skogen och busade en timma efter skolan. Nu är planerna på att ta det lugnt  en timma innan jag ska möta upp A.C på bussen som tar oss till Lisa Bur där några andra från klassen förhoppningsvis kommer befinna sig.

Orkar inte

Tror jag håller att dra på mig en förkylning. Sov någon timma när jag kom hem från skolan , gjorde vofflor, gick och handlade och tog tag i disk berget mount fjasjfoasfj. Känner mig överdriver seg så planerna är att redan nu bädda ner sig framför TV:n. Som tur är börjar jag efter lunch imorgon så förhoppningsvis lyckas jag sova bort vad det nu är jag dragit på mig.

Godmorgon

Candy ska få sin morgon promenad sen tar jag bussen till skolan, hantverks och matte står på schemat!

Sitter här och äter frukost, hela dagen lång....


Nötskal

Känner att jag måste börja det här inlägget med att berätta hur skönt det ska bli när allt som inkluderar riksdagsvalet är över! Igår kom Amanda-Cecilia hit och höll mig sällskap. Middag, massa prat, film och dipp med morots och gurkstavar bestod vår kväll av. Idag har jag legat i sängen och inte orkat göra något, bortsett från att tvätta alla handdukar som användes under den lilla vatten olyckan som jag råkade ut för i fredags när köksgolvet var vattenfyllt. Lägenheten ser ut som ett bombnedslag för tillfället men det får jag ta hand om imorgon , för nu ska jag fortsätta med min nyttiga livsstil och krypa ner framför TV:n och mysa med hunden!

Cesarsallad

När jag varit hemma en stund från stan fick jag ett sms som gjorde så jag var tillbaka i stan några minuter senare. Min morbror skulle shoppa kläder och behövde smakråd , som tack för hjälpen bjöd han på lunch. En blöt katt och hund är resultatet från en promenad i spöregnet som jag och Candy tog för en stund sedan. Nu har jag lite disk att ta hand om sen ska jag leta fram något som jag kan äta till middag. Vad som händer senare är ännu obestämt, planerna var klassfest men någon verkar ha surrat bort det. Men men , inget jag kan göra åt saken.

Vila

Tog bussen in till stan i morse för att köpa denna goding. Skinnjackan är för kall och den oköpta vinterjackan är för varm så denna en mittemellan jacka är perfekt tills det blir lite kallare! 600 pix gick den på.

Länka!

Bilderna är tagna från Amanda-Cecilia!
Kvällen har spenderats at my place med några classmates som kom hit för en taco kväll och lite girl talk. Min lilla etta är inte utrustad för fem ätande flickor så vi fick sitta på golvet i en ring och äta, lika mysigt det också! Förbereder mig för att gå och dö i sängen tillsammans med en film. Först väntas lite bloggläsning! Btw, skriv gärna bloggar i kommentars fältet så jag får fler bloggar att läsa!

Med hälsning från hudarna M&J

Idag har jag och Julia varit smygfjortisar när vi tog bilder i spegeln med min usla mobil kamera. Bilderna är från dagens hantverks lektion då vi tvättade och stylade varandras  hår. Sen har vi även varit med dockorna idag och lärt oss nya klippsätt. Imorgon hade jag tänkt vara så duktig och promenera till skolan, jag har endast en lektion som börjar efter lunch och den råkar lyckligt vis vara idrott! Vår svenska/engelska lärare ska vara borta en vecka så en kommande veckan verkar bli rätt så lugn, så lugn att vi blir lediga på onsdag! Nu börjar halv åtta hos mig så jag ska inta positionen framför TV:n.

Another Love

Det är föräldramöte på skolan ikväll så mamma har varit på besök. Slutar tidigt på onsdagar så vid lunch passade vi på att ha ett utvecklings samtal med min mentor nu när mamma lika gärna kört upp. Sen bjöd mamma på lunch i stan innan vi åkte iväg till ett snabb besök hos Dahl´s som jag lämnade en platt tång rikare. Jag tycker om min gamla jätte mycket som var en gama men jag nöjer mig bara med det bästa! Skämt åt sido, men jag blev verkligen såld efter all information vi fått om den på studiebesöket! Storhandling på storheden var nästa punkten på schemat, lax till middag och lite bilåkning. Mamma åkte för en liten stund sedan så nu är jag ensam i ensamheten med Candy igen. Nu när hösten är här betyder det också säsongs premiärer av serier så nu hade jag tänkt gotta mig lite med One Tree Hill!

Min kärlek


SHADOW

Ingenting händer men endå går dagarna så fort, mitt liv består för tillfället av skola och dryga timmar i lägenheten och utan att jag hinner märka något själv så är dagen slut. Igår gjorde jag ingenting förutom en sväng förbi stan för att fixa lite saker och idag har jag napat lite efter skolan och plötsligt är klockan halv sju. Ett berg bestående av disk, golv som behöver torkas, engelska läxa och en hund som behöver rastas är några av sakerna som står på kvällens att göra lista. Ny design är troligtvis påväg och då hade jag tänkt passa på och ändra lite vanor här på bloggen. Hur långt det tar innan det händer något återstår att se , men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

11 september

Vaknade före tuppen av mig själv i morse, tog bussen in till stan vid lunch för att ge mig på försök nummer två att fixa simkortet, så nu har jag ett nytt nummer tills nya telefonen kommer. Tryckte nyss i mig sista tuggan av middagen och om ett tag kommer Julia hit och håller mig sällskap för kvällen!

Barn i godisaffär

Skoldagen började med ett studiebesök på Dahl´s frisör service som ligger några 100 meter från där jag bor,de bjöd på information om några produkter innan vi fick gå runt själva och kolla på allt gott som fanns där. Så nu mera har jag ett konto där, något som kan bli farligt för plånboken. Innan vi for därifrån fick alla i klassen en goodiebag som innehöll schampo, balsam, serum och en spray från Matrix! Efter lunch hade vi hantverks på skolan då vi tränade på rulla permanent, senare gick jag till Telia för att fixa mitt sim kort som trillat av pinnen. Inte blev jag något klokare av det besöket så nu är jag utan simkort ett tag framöver vilket också innebär ingen telefon eller telefonnummer, kul kult!

Reklam

Nu såhär i pausen till Idol så hade jag tänkt passa på och uppdatera lite. Tidigare idag har jag varit hos morbror för utbyte av tjänst då han masserade min rygg och sen gav jag en klippning tillbaka. Sen hade jag nog inte så mycket annat att berätta. Det har väl varit det gamla vanliga med skola, läxor, TV och den nytillkomna sysselsättningen Candy.

Fake

I helgen befann jag mig i Skellefteå och igår blev jag officiellt sambo med en gammal hårig dam som kallar sig godis på ett annat språk. Nu ska jag ta tag i lite glosor innan jag sitter bänkad framför TV:n när halv åtta hos mig visas. Senare blir det en promenad med damen, som jag förövrigt tvättat upp tidigare idag.

Plättar V.S Pannkakor

Hantverks hela dagen idag som bjöd på schamponering och första klippningen. Efter skolan blev det en stund på stan med Julia och Maria innan vi for hem till mig för plättar med glass och sylt! Väl ensam igen kunde jag inte hitta min mobil så om du hade suttit utanför mitt fönster hade du fått se en galning med panik springa runt på 20 kvm². Självklart lång den där den alltid brukar ligga, enda skillnaden var vanten ovanpå som verkade ha något emot mig. Morgondagen består av en lektion sen bär det av hem till Skellhell. Diskhögen och den opackade väskan står högst upp på kvällens måste-lista.

LillLördag

Nytt schema så idag slutade vi före lunch. Gick runt lite på stan innan det blev fika med två classmates! Nu ska jag hitta på något sätt att fördriva tiden på....

RSS 2.0