Sunday

Har prickat av en av punkterna på "dagens göra!-lista när jag for och tränade med Ida. Kan ju lungt säga att mina armar är helt döda!

Att göra:

* PLUGGA: SO, NO, Matte, Engelska + läsa en bok om andra världs kriget
* TVÄTTA
* STÄDA STALLET+ bära in massa hö
* STÄDA RUMMET

Tror det här kommer att ta hela dagen så nu vet ni vad jag gör!




Slänger in en bild från julfesten


CutCutCut



Har varit hos Frida idag och fixat lite bilder till headern på vår nya blogg! Passade även på att klippa henne då!

Kvällen ska spenderas med ida. Var, när och hur får jag veta snart.

Application

Hade faktiskt tänkt skriva det här inlägget tidigare men har helt totalt glömmt bort det men bättre sent än aldrig , eller hur?

 Skulle bara berätta vad jag har sökt för gymnasie:
 1. Frisör Umeå 2. Frisör Luleå 3. Teknik form och designe 4. Frisör J.B 5. Handels och administration


 Kommer nog inte komma in på någon av mina två första val för det har varit så otroligt höga intagningspoäng där de andra åren och för att jag ska få så mycket poäng som den som kom in med lägst poäng förra året i Umeå måste jag höja mig i minst 6 ämnen! Men det är bara att plugga gärnet för mig nu sista terminen! Har även sökt lärlings plast som frisör med halva tiden på skola och halva tiden på en salong men det behövde jag inte söka när jag skulle välja linje utan det får jag svar på senare.

NewBlog

Sitter på skolan nu och har tema dag. Vi undervisas av en lärare inte har någon koll alls på vad vi gör- en riktig virrhöna! Så nu ska vi sitta vid datorerna i 20 minuter till sen börjar de vanliga lektionerna. Jag och några tjejer i klassen försöker komma på ett nytt bloggnamn till våran gammla blogg som vi slutat skriva på som vi tänkte göra en nystart på! Få se hur det går med det där...

Surprise

Idag har det varit en sån dag som jag hatar- när jag hatar mig själv! Har varit på det värsta humöret hela dagen tills vi skulle åka skidor så jag fick ur mig lite agritioner. Sen skulle vi samlas alla från julfestgruppen på dallas för att äta och jag kan ju lungt säga att jag låg i matkoma efteråt! Gick förbi the body shop efter vi hade ätit för att kolla på en ny ansiktskräm och då kom hon som jobbade där fram och sa att min mamma hade köpt en sån åt mig idag! Kan ju lungt säga att jag blev förvånad när hon sa att hon visste vem jag var när min mamma hade sagt att vi såg likadana ut! Sen jag kom hem har jag hunnit plyssla lite med en klänning och fixat naglarna. Ska nog klistra på lite stenar nu så ni får se resultat senare! Sen blir det att ta hand om poan!

Performance

Ridprovet till special idrotten var i morse och jag kan bara komentera att jag inte är nöjd med min prestation, men det är inte ens säkert att jag ska gå special idrott ifall jag kommer med för jag har andra val före det! Kom till skolan vid lunch tid och hem vid middagstid. Hade bokat instruktör på gymmet ikväll så nu är mina armar helt möra så jag knappt orkar skriva för mjölksyran kommer på direkten! Nu ska jag slänga på mig några kläder och plugga lite engelska innan jag tar itu med mitt rum- lika stökigt som alltid.


CupCake


Efter att ha nött matprogram på TV hela dagen blev jag sugen på att baka, resultatet blev inte som jag tänkt men who cares?

Ridprov till specialidrott i morgon så det blir en liten sovmorgon för mig AWESOME!

GirlsNight

Tjejkväll i går som bjöd på massa mat , spel och skojj! Riktigt trevligt förutom att jag fick gallkramp i natt pga maten så jag låg på toagolvet mådde piss! Kameran åkte med och en bild säger väl mer än 1000 ord så vi kör en liten bildbomb!







Finns hur mycket bilder som hälst men jag orkar inte ladda upp några fler nu, ni får nöja er med det här!


PictureFrame

Lika bra att börja det här inlägget som alla andra och klaga på min usla uppdatering? Kan väl bara hålla med om det!

Men som tur är har ni inte missat så mycket eftersom jag inte gjort så mycket speciellt och jag har inte tagit några bilder alls så därför hade det endå varit riktigt tråkiga inlägg ifall jag hade bloggat! Det mest speciella är nog att jag lyckades ta mig egenom en hel skräckis, stolt!

Nu ska jag hoppa i duschen sen blir det skolarbete hela kvällen....



Ramade in några teckningar här om dagen !


BigBall

Nu när jag lika är igång med bloggandet igen kan jag ju visa en bild på dagens frisyr, hade sovmorgon så då har jag iaf lite ork på morgonen.


Finally

Är mycket väl medveten om min usla uppdatering men jag känner inget sug efter att blogga... Men här kommer några saker jag gjort den senaste veckan:



* Tjejkväll hos Claudia
* Skulle på hokeyn på Torsdagen men tappade bort biljetterne, hittade dem två dagar senare i min tvättkorg...
* Bio- Har du hört ryktet om MORGANS?
* Har skaffat gym-kort så det har blivit lite träning
* Skolan började om igår, vad ska man säga?
* Testade på friskus & svettis


 Haha fråga mig inte vad som hände!


MessageList

Eftersom jag inte har något alls att skriva om får det bli en av de oändliga listorna...



1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv ut hela, eller första delen.
4. Gör likadant på varje fråga.


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?

Haha men det behöver du ju inte säga smarter!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?

Gör det själv! Gör det själv!;)

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?

Ska på aqua spa , tar det där sen...

4. Vilket sms blev du mest berörd av?

De gick ut -09:):(

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?

Haha

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?

suger här

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?

Nyss skulle vi ju vara med varandra på dagen hallå

8. Vad vill du höra mest av allt?

Jag är inte sur ;)

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?

Vilken tid ska vi fara då?:D

10. Din romantiska replik?

Haha till mig sa han att hans batteri var slut

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?

Vågar inte fråga nån ;)


BodyBuilder

Har införskaffat gymkort med Ida i dag och nu ligger jag i sängen sjuk, hoppas att det är något tillfälligt för jag har INTE tänkt vara sjuk den sista veckan av jullovet! Hade inte så mycket mer att berätta om så jag ger mig nu.

Random

Sitter hos Ida i stan nu och snart kommer Paller kuling som kanske flyger/seglar(?) oss tilll hemmakväll för att hitta kvällens underhållning eller så inte, vi får se vad som händer i slutändan!


NewYear

Nu har det lyckats bli 2010, känns sjukt att skriva!

Min nyårsafton spenderade jag hemma hos mig med 12 härliga bruttor! Först middag och sen en hel del snack + massa saker vi ska hinna göra det här året, ett år som jag ser fram emot! Nyårslöftena det här året fick bli sluta bita på naglarna och blir nyttigare ( mindre godis på veckorna och mer träna). Började bra med att jag och Ida satt och tryckte chips & dipp i morse sen har jag tagi en stor fet tallrik med glass och kolasås nu, så bra gick det med mitt löfte....


RSS 2.0