Uppdateringen

har inte varit den bästa men jag har sommaren att skylla på! I veckan har jag bott själv och haft det allmänt bra och nu , veckan som kommer ska jag iväg på min andra sväng till Ikea efter jag har kollat på lägenheten. Det var nog allt, hur länge det dröjer innan jag kikar in här nästa gång återstår att se!

Carlings

Inköpt förra veckan

Trästocks

Lite blondare än innan ska jag och se denna flicka uppträda 18.00! Imorgon bär det av till Ikea så deras hemsida har nötts lagomt de senaste dagarna och inköpslistan till lägenheten som jag fått tag på cirkus tre kilometer från stan fylls på för varje dag.

Sarah Quill

Först en skadad häst och sedan en skadad ryttare leder till en lång period utan ridning så ikväll var tiden inne för det första ridpasset efter väldigt många veckors vila, något som har saknats!

Skatan

Vädret har kanske inte varit det bästa idag men ändå så blev det några timmars bad på vitberget och ett besök till Williams stuga. Vägen hem blev utöver det vanliga när rådjur och harar ville korsa den. Nu lockar en renbäddad säng, godnatt!

Rap

Det blev inget Boviken idag så istället kom Claudia till mig någon gång efter tre och när magarna kurrade tog vi cykeln ner till stan och tryckte i oss frassemat. Sen fortsatte vi vår nyttiga livsstil och trampade vidare till pappa och såg några avsnitt S.A.T.C innan tog ett kvällsdopp i Mobackenbadet med Nils som vi träffat på vägen in till stan. Sen avrundade vi kvällen hos mig med lite småprat! Det gillas!

Tuttifrutti

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade men jag hade ju varnat er i förväg. Sen sist har jag hunnit med ett besök på lasarettet för en koll på benet så nu är mitt ben ställningsfritt! Har även hunnit med en sväng förbi stugan och ikväll blev det premiären för årets första Bergsby glass med trevligt sällskap. Imorgon väntas ännu en premiär för mig då jag inviger Boviken för iår.

Mobbad

Ikväll verkar jag vara den enda levande varelsen i skellefteå som inte befinner sig på festivalen. Har varit där två dagar i rad så nu har läkarna sagt stopp för min del. Igår var vi inne på området och humöret hade sina dippar men kvällen i helhet var bra, sov hos Ida med henne och Claudia sen åt jag och Claudia brunch på subway i morse innan jag träffade Frida och sprättade ännu mer pengar på kläder. Så istället för att vara på festivalen som alla andra får jag sitta i min ensamhet med min nuvarande bästa vän macbook och snoka runt lite innan jag har tänkt ta mig ett bad och därefter bädda ner mig med SATC boxen! Trevlig lördags kväll på er allihopa!

Fridas födelsedag

b

Torsdag

Började min kväll på wok&roll med fina flickor innan vi fick annat sällskap och knallade vidare in till stadsfesten och karusellerna. Det blev lite långtråkigt mot slutet så då begav vi oss till Ida. Min bror som ny tagit körkortet fick visa upp sina kunskaper för första gången för mig ikväll när han fick jobbet som min chaufför. Nu har jag just gjort mig klar för kvällen så med de orden säger jag väl godnatt!

Panikångest

Umeå Dragon
Skulle fara till Umeå imorgon för att kolla på ett rum men ett brev hindrade oss. Tydligen så har jag kommit in både i Umeå och i Luleå och eftersom dom ligger i olika län så samarbetar dom inte med intagningen. Så nu är jag kallad till upprop både i Umeå och i Luleå! Ifall allt är som det ska får jag välja vart jag ska gå, Luleå var ju mitt första hands val och där känner jag iaf någon så det blir nog dit jag far. Kan ju lugnt säga att det inte är som det ska i mitt huvud just nu , har hur mycket ångest som helst och vet inte vad jag ska ta mig till... Jag har varit så inställd på Umeå hela tiden och nu ändras allt på bara några sekunder. Mitt hjärta säger Umeå när mitt huvud säger Luleå. Skulle vilja berätta alla mina tankar runt det här med tyvärr så tror jag att eran syn på mig kommer att förändras isf...


Glömde bort att berätta om gårdagens olycka: Var iväg på en timmas fisketur och när jag kom tillbaka med båten såg jag någonting lysa på botten av sjön, insåg rätt snabbt att det var min telefon som låg där och hade ploppat ut ur min ficka när jag hoppat på båten! Sen tog det inte många sekunder innan jag stoppat ner hela armen och plockat upp den. Så idag har den fått legat i ugnen hela dagen och nu ligget den på laddning. Den har startats en gång redan och ifall den funkar normalt sen är det ett under!

Not the same

Mitt besök for för en stund sedan så nu sitter jag inne i stugan med datorn. Det är lite för kallt och lite för blåsigt för att jag ska kunna sola men nu hade jag tänkt gå och försöka göra något vettigt endå. Ska passa på att varna för gles uppdatering här eftersom det är sommar och då finns det roligare saker att göra än att sitta inne vid datorn!

Ljusis

Igår kom Ida och Claudia förbi och gjorde min kväll. Den här kvällen har spenderas med samma flickor i min stuga där det bjöds på årets första dopp och bastu! Nu har vi krupit till kojs och väntar på besök av John Blund.
Vid lunch trampade jag och Claudia till Frida som fyller år idag (igår) med en kladdkaka som present och blev bjuden på fika, bilder kommer senare!

Just married

Transportproblem hindrade mig och Claudia att umgås igår så istället satt jag ute med grannarna. Nu ska jag fixa klart det sista innan jag ska till kyrkan och se stug-grannen gifta sig!

Jordgubbar

Jag och Felicia steg upp tidigt i morse så vi var på stan straxt efter tio. Vi började med att köpa några liter jordgubbar var och sen gick vi ner till älven och hade det trevligt innan vi började spendera pengar på kläder, fick med mig en hel del hem! Dagen avslutades med lunch på subway. Kvällen ser ut som att det kommer spenderas med Claudia!
Fick en fråga bland kommentarerna hur det blir med min häst nu när jag flyttar och än så länge är inget säkert men jag kommer ju komma hem vissa helger och på veckodagarna ska vi försöka hitta en medryttare eller liknande! Tänkte passa på att påminna om bloggsvar som jag har längst upp till vänster! Där kan ni fråga på hur mycket ni vill och där får ni svaren direkt!

The day


Dagens sysselsättning.
Felicia är här och snart ska vi gå en trappa ner för att käka det nyttigaste som finns.. Pizza! Ikväll ska vi ta det lugnt och se på film.

RSS 2.0