Happy B-day to me



En rätt så konstig känsla att vakna upp för första gången i mitt liv på min födelsedag utan sång,paket och frukost på sängen. Men det funkar ändå! Fick sällskap hem av några fina lule vänner som sen stannade på tårta. Åker till Skellefte imorgon så nu ska jag fixa det sista inför resan!

Exotic



Långhål under lunchen idag så det fick bli en födelsedagsluch en dag för tidigt på Exotic idag. Även fast det var mer än fem timmar sen jag tog sista tuggan så har jag fortfarande matkoma. Just nu bakar jag tårta inför morgondagen då det är jag som bjuder! Har även kollat igenom mitt C.V och nu är tanken att lägenheten ska bli lite renare.

Fuji

Efter en fet godispåse som inhandlades på hålet idag för att få mig på bättre humör så har jag vilat upp mig hemma i läggan och gjort en liten make over av min fotovägg, har även laddat upp nya bilder som jag ska beställa hem efter helgen då jag ska till skellefteå så jag kan ladda upp bilder som är på datorer där. Nu är tanken att fördiva tiden tills desperate börjar!

Hejsan våren!

Älskar att våren är påväg och att man kan vara ute och gå en timma utan att frysa ihjäl, något jag precis har gjort. Har även hunnit se ett g.g avsnitt och fått i mig lite mat. Ska hoppa i duschen nu och sen börja lite på N.K arbetet! Dessutom har jag insett hur mycket jag älskar H&M när man kan få med sig 6 st trosor, en bikini överdel, tights och två tvättpåsar hem för mindre än 250 kr!

Rubrik



Aldeles för lite sömn inatt efter gårdagens bravader. Går till coop nu och handlar lite mat innan jag intar sängläge för en mysig söndagskväll med mig själv!

Har färgat Amanda-Cecilias hår och har jus...

img_1613 (MMS)

Har färgat Amanda-Cecilias hår och har just ätit godmiddag efter en seger! Nu ska vi fixas inför kvällen!


Bio med Julia ikväll!

img_3809 (MMS)

Bio med Julia ikväll!


Feelings


Hade jag kanske lite tig över i morse?


Dagen var bra fram tills idrotten då mitt knä började lagga, något som typ har förstört min dag... Nu ska jag sätta mig och skriva på en uppsats sen får jag se ifall jag har humöret för att göra något senare!

Nu Allstar med AIKs sekretariat sen bär de...

img_9148 (MMS)

Nu Allstar med AIKs sekretariat sen bär det av till Coop arena för match !


Ketchup eller sylt?



Gick med Issa och köpte dounats efter provet sen for vi hem till henne och fikade. Lyckades även göra en vurpa och skrapade upp knäet lite när vi skulle gå till hennes tvättstuga, bra jobbat Matilda! Som plåster på såret ( haha förutom plåstret jag satte på ) gjorde vi plättar till lunch/middag. Tog en liten p.n när jag kom hem och tanken var att städa sen men jag känner mig inte helt 100 så jag har bara föjt undan nu och tar resten en annan dag. Sitter med silverschampo i håret och ska snart ta tag i idrotts uppgiften som ska vara inne på fredag. Min dag lite kort och gott.

Vårkänslor


Taggad klass?

Skinnjacke premiär idag! Solen är nog min bästa vän med tanke på att den alltid får mig på bra humör! I helgen har jag umgåts med skellefte folk , kollat på ponny hopping, klippt en del och bara varit. Igår var jag ledig för tandställningen skulle spännas åt i Skellefteå. Skön dag idag då matteprovet på morgonen var den ända lektionen för dagen. Det blev lunch på stan sen med några classmates innan jag och Matilda följde Maria hem för lite frisör arbete då Maria fick klippa mina toppar och jag Matildas. For en sväng på kvantum innan jag åkte hem och nu hade jag tänk trycka i mig en gröt tallrik innan jag sätter mig och pluggar inför morgondagens NK prov, som är vår ända lektion imorgon också!

@ Mobacken



Anlände nyss till pappa även fast det inte finns någon pappa i huset för tillfället. Idrotten var inställd idag sen tidigare och när jag kommer till skolan för att gå på den ända lektionen som stod på schemat får jag veta att den också är inställd p.g.a sjuk lärare. Så efter att ha hängt i salongen ett tag bestämde sig jag och Evelina att gå till subway och äta lite mackor och kakor. 11.00 avgick sedan bussen till Skellefteå. Hemma hos mamma fixade jag till Pontus gamla rum så att jag har någonstans att vara nu när lillasyster har tagit över mitt gamla. Kvällen har bestått av "hockey tittande" och prat hos Fanny med Anna, Ida och Claudia. Ligger i sängen och roar mig med photo booth, samtidigt som jag försöker få tiden att gå tills min date med J.B.

Hej tant 85!

img_3509 (MMS)

Hej tant 85!


04.30 ringde klockan i morse så jag skulle...

img_7456 (MMS)

04.30 ringde klockan i morse så jag skulle hinna plugga in svenskan till idag. Blev en liten fika på Waynes efter skolan och resten av kvällen hade jag tänkt spendera framför TV:n.


Bara för att...

Har haft två klippningar ikväll och nu ska jag ta tag i pluggningen som jag sov bort igår, prov imorgon. Wish me luck!

Matildornas dag!



Namnsdagsbarnen på matten!

Hemavan var riktigt bra med snowboard åkning och hotell frukost, något som kanske var mindre bra var de 15 timmarna jag spenderade på transport sen i torsdags. Efter skolan idag åkte jag och Isabelle till coop och handlade mat innan vi gick till henne och gjorde hemmagjord pizza med massor utav tzatsiki. Kom hem för ett tag sedan så nu hade jag tänkt ta en kort p.n och samla lite krafter inför pluggningen som väntar senare!

Hemavan är bra, synd bara att knäet in hål...

img_7125 (MMS)

Hemavan är bra, synd bara att knäet in håller samma standard.


Kobdalis



Frilufsdagen blev lyckad, lägger in bilder sen när jag är inne på min egna dator. Tog tio över sju bussen till Skellefteå ikväll för imorgon har jag tagit ledigt och åker till Hemavan med pappa och Pontusarna!

Nu taggar vi!

img_0868 (MMS)

Nu taggar vi!


Vinkade av Skellefte besöket idag vid lunc...

img_5575 (MMS)

Vinkade av Skellefte besöket idag vid lunch. Sover hos Matilda ikväll för imorgon har vi frilufsdag och vi ska till Kobdalis!


Den feta internationella kvinnotisdag/pannkaksdag.




Hemma i läggan nu. Trycker semla med Frida och nu blir det O.C. Hej då.

Skellefte folket har anlänt, nu är det mid...

img_3673 (MMS)

Skellefte folket har anlänt, nu är det middag på subban!


Finally



Har haft en lång helg i Skellefteå och där med fick ni föklaringen till uppdateringen. På fredagen var jag och Fanny med Kevin och Gebo, två pojkar som jag varit ifrån aldeles för länge. Lördagen spenderades i stugan med skoter och övernattning och på Söndag begav jag mig norrut igen med trevligt sällskap. Claudia och Ida har äntligen fått sig hit upp och ikväll har vi varit och ätit middag på Baan thai innan det tog bussen till Skellefteå igen vid åtta tiden. Nu ska jag röja upp i läggan igen och förbereda inför nästa Skellefte-gäng som kommer upp imorgon!

Systrarna i OnePiece!

img_7248 (MMS)

Systrarna i OnePiece!


bildlöst inlägg nummer tre

Tryckte i mig två klämmackor till frukost när jag vaknade och har städat sen dess så jag inte ska har ångest när jag kommer hem på söndag. Ska packa ihop lite kläder nu sen åker jag in till stan och ta bussen 15.00 till Skellefteå!

Första mars

Även denna dag levererar Luleå vädermässigt så imorse tog jag mig en promenad som slutade på suntan. Mötte sedan upp Julia för att gå på isvägen men mina kläder svek mig, så vi tog ist en prommis till mig och drack den varma cholkaden med köttbullsmackor här. Ska snart ställa mig och göra vofflor som ska avnjutas framför ett OTH avsnitt eller två innan jag får besök av några bruttor som spenderar kvällen här.

RSS 2.0