Vår

Även denna dag har jag gått runt på stan och när termometern visade 11+ utomhus kom vårjackan fram! Firade detta även med milkshakes tillsammans med Josse och Matilda. Passar på att storstäda nu när jag är ledig, har tvättstuga frpn 15 till 22 så ni kan nog lista ut vad jag gör ikväll.

Söndag



Efter gårkällens bravader blev det ännu en natt med Matilda som sovsällskap. Tog bussen med henne in till stan idag och passade på att handla lite mat. Sen jag kom hem har jag inte gjort något speciellt, bara varit. En typisk söndag kan man väl säga? Nu hade jag tänkt fortsätta med att inte göra någonting alls framtills 20.00 då det är solsidan som gäller!


Glada tjejer



Jag och Matilda vaknade 07.15 av oss själva, lyckat... Vi har iaf varit och sett på hårvisning, käkat middag på Max med några andra brudar och nu är vi hos mig och tar det lungt. Om en stund ska vi trodligtvis in till staden igen för att möta upp samma brudar som tidigare vars destination senare är okänd.

Har fått sportlov!



Skridskor på idrotten idag ute på isen i Luleå = blåsigare än blåsigast. Inte nog med det så gick vi på stan med kläder som säger " hej jag är en mamma på 35 som ska ut och leka med min två åriga dotter i snön". Fick senare hämtning av Matilda och hennes fader hos mig och begav oss sedan till Maxi för att handla. Har varit hos henne i Ersnäs ett tag nu och vi har ätit tacos, tonat och klippt hennes hår och sytt fast clips på ett nytt träns. Ska sova här och imorgon drar vi oss in till staden och kollar på swartskopfs hårvisning!

Reslutat


Svårt att fånga den exakta färgen på bild. Måste nog ändå erkänna att jag passar bättre i den mörkare blonda.

Hej blondie



Håret växte några cm idag på hårvåden, hittade ett jätte bra medel! Nog för att det bara är ett önsketänkande och att det är Marias förlängningar jag testar på bilden. Blev betydligt ljusare idag och bild kommer senare ( har bara ljusat upp första steget på bilden). För tillfället sitter jag och gör ingenting med Isabell som varit mitt middagssällskap och senare ikväll har jag två klippningar. Nu jag vara lite mer social Issa!

Humör svängningarna är inte att leka med just nu.



Gick och en runda på coop för att fylla upp mitt matföråd efter skolan och eftersom vi har egen hårvård imorgon (TAGGA MED STORT T) så ska jag ha bakat något smarrigt att ta med mig. Så efter att ha gått hem i kylan med två extremt tunga kassar tog jag först tag i disken och sen satte jag igång med kladdkaksmiffins. Har ätit klämmacka och vilat sen dess. Ska städa undan lite här hemma innan jag tar på mig träningskläderna för första gången på flera veckor och beger mig mot Actic för en provträning med instruktör.

Boken som ska vara utläst till imorgon had...

img_7540 (MMS)

Boken som ska vara utläst till imorgon hade jag inte ens öppnat när jag kom hem från skolan idag. Så en liten p.n , brända popcorn och läsning är vad min eftermiddag har bestått av. Läste ut boken nyss och jag kan inte säga annat än att jag är less.


Charlies änglar?




Låg och mellan stadiet var vår tid! Alla minnen, alla bråk, alla tjafs. Hur vi aldrig kunde vara alla tre utan att vi skulle börja bråka, hur ni var mina bästa vänner, hur jag och Isabell bråkade om Felicia, hur alla ville bestämma allt, hur ingen kunde ge sig, hur kul vi hade det, hur mycket saker vi gjorde, hur lika vi var, hur vi trodde att vi var något, hur vi såg upp till fjortisarna som var några år äldre och ville vara som dom när vi blev stora, hur vi tränade in danser, hur vi var, hur vi bytte killar med varandra, hur vi snackade, allt! Vår tid tillsammans är ett stort kapitel i mitt liv!


Nya grannar



Dagen började med att jag möttes av min största skräck, vilda djur. En mamma älg med hennes bäbis stod utanför ytterdörren och blockerade min väg till bussen. Med gråten i halsen och ett samtal till mamma lyckades jag tillslut få mig förbi älgarna som stirrade på mig när jag sprang och skrek allt vad jag kunde förbi dom, ni skulle ha sett deras blickar...

Dessutom har tandställningen börjat krångla idag och "en lätt påverkad man och hans kompis" stod för underhållning på bussen hem. Väl hemma möter jag upp mina nya grannar igen, denna gång är det även filmkameror. Nog om det, ska lägga mig och se klart O.C på tv!

Jag genom åren...



...och man som tyckte att man var så jävla snygg! Tur att man förändras, eller?

Bussjävel



Istället för att åka och kolla fotboll i Arcus lunchade/fikade jag med Julia, Maria och Isabell på stan idag. Fick även med mig ett par sjukt snygga jeans shorts som kommer användas flitigt i sommar! Ikväll har jag varit hos Alvina med Matilda och just när jag kommer med bussen till stan åker bussen jag skulle ha bytt till iväg, älskar LLT! 28 minuter senare kommer nästa buss och bussen hem gick två och en halv timma senare, så kvällens sällskap var inte speciellt långvarit, men trevligt ändå! Nu hade jag tänkt lägga mig i sängen och slå igång en rulle, sen säger jag godnatt!

Fick önskemål om att visa helkroppsbild på onepiecen, det kommer senare!

Froseri

Långhopprep och bond-tolvan idag på idrotten, märks det att vi har en kvinnlig lärare och att vi går frisör? Ska ta på mig lite andra kläder och gå till Coop i kylan för att möta upp Issa och Julia, det är glassparty även ikväll! Senare spenderas kvällen i Issas lägga med massor av marängsviss.

Har varit och hämtat ut min nya kärlek ♥


Alla hjärtans dag idag, bör vara värsta da...

img_5942 (MMS)

Alla hjärtans dag idag, bör vara värsta dagen på året för mig men jag har turen att inte vara den enda singeln i klassen så ikväll är det sleep over hos Maria med några fina klasskompisar och B&J!


Ensamstående

Ett stycke blekning, ett stycke slingning och ett stycke klippning var vad jag han med innan jag åkte med Curt i lastbilen till Luleå. Blev bjuden på Donken innan jag kom mig hem, utan vovve denna gång. Det är lov om två veckor så lärarna matar oss med prov och uppgifter så det är vad denna söndag spenderas åt. Kul. Nu ska jag gå till 7/eleven och köpa mig något gott, lämpligt till solsidan!

Skridskor



Igår blev det skrillor på M.B planen med Frida, Wille och Nisse innan vi gick till Ica där vi dumpade Nils och fick skjuts till Frida och såg början av det regnar köttbullar. Sitter hos Fanny nu där jag ska spendera denna lördagskväll!

Hometown



Lunch buffé få Waldorf igår och fick sen stressa hem efter estetisk verksamhet för att hinna äta och packa inna jag skulle ta bussen tio över sju till Skellefteå. Har varit hos tandis på morgonen så nu har jag en tågstation i käften. Nu ska jag kolla till kladdkakan i ugnen, städa undan lite och gå ut till stallet.

Sista gången ni ser mig le på två år!

img_5027 (MMS)

Sista gången ni ser mig le på två år!


Tanken var plugg-kalas hos Maria, det blev...

img_7874 (MMS)

Tanken var plugg-kalas hos Maria, det blev plätt-kalas!


Same same but different?



Igår blev det fika med Maria och Issa på stan efter skolan, sen blev det plugg på kvällen. Känner att blogglusten har försvunnit men ska ta tag i det hela mer när jag skaffat ny design. Har inte så mycket att säga om dagen förutom att vi har sett på frisör treornas projektarbete i form av en hårvisning, jag har handlat mat och har en oplanerad kväll.

Söndagsmys

Har varit förbi Rickard för att få hjälp med en faktura. Gick sen förbi hemmakväll och köpte min livs största godispåse innan jag och Candy traskade vidare till Evelina som varit på Ikea i helgen och kom hem med ljus och servetter till mig. Nu ska vi trycka mer godis framför Solsidan!


OnePiece



Denna är min om 12 dagar! ♥

Lördags kväll



Har just bjudit mig själv på gomiddag och nu inväntas Matilda E.J - my soulmate.

Jx2



Bastu, snöbad och en hel del prat igår. Gillas! Har legat och dragit mig i sängen flera timmar nu på morgonen och kom nyss in från en promenad med vovven. Nu har jag hela garderoben på golvet, något som måste tas hand om.

HELG!

Efter sista lektionen som var ett jobbigt boxningspass på idrotten for jag hem och tog min klassiska p.n. Åt lite mellanmål/middag när jag vaknat och ska jag fördriva tiden tills jag ska iväg till Josse för en spa kväll men bubbel bad och bastu!

Hello



Dagen: Hantverks och estetisk verksamhet till 17.00. Handling med Issa och skjuts hem av Rickard. Laga mat och sen plugga.

By TBS


Fina flickor



En snabbis på stan med dessa bruttor och fika med Julia på Wayne´s efter skolan. Klockan tre hade jag makeup rådgivning på the body shop, bild kommer senare. Nu ska jag sätta igång en peppande spellista på spotifly och sen ska läggan få en extreme makeover då varenda liten millimeter ska skuras!

Kladdkaka



Alla lektioner efter lunch har varit inställda idag så Josse, Julia och Issa följde mig hem för att se slutet av Trassel. Vi hann även med kladdkaks fika och småprat. Nu hade jag tänkt fördriva tiden på något sätt innan jag ska gå förbi Isabell och göra ett nytt försök runt hälsans stig. Wish me luck!

RSS 2.0