Sorry

Det här med uppdateringen har inte varit min bästa sida om jag säger så men jag är osäker på om jag ska ta tag i bloggen serriöst eller skita i den helt, för så som det är nu vill jag inte ha det. Så en liten bloggpaus kommer här framöver och när jag kommer tillbaka är jag ett år äldre. Hur länge och får jag se, kanske föralltid. Men just nu känner jag allt eller inget och det är en fråga jag känner behövs tänkas på...


Hur står man ut?


Pics from Kreta - Side - Ljusvattnet

BLOGGTORKA

Less vintern så en semester till ett varmt ställe eller en svensk sommar just nu skulle inte vara helt fel... 


qwertyui

Fick en tolv timmars sömn inatt och det var välbehövd! Det blev en hemmakväll igår och ikväll blir det nog samma sak eftersom skolan börjar om imorgon. Måste titta genom lite skolarbete också , bättre än så blir det inte...

Shopping runda

Har just kommit hem från en sväng på stan men Amanda , Claudia och Elin. Fick med mig en Jeans jacka och en vit t-shirt, hittade även massa annat som jag lagt av till i morgon. Bilder kommer senare. Nu blir det mat och senare tjejkväll!

Äntligen!



Nog för att det är mer än 4 månader kvar men man kan endå njuta!

Hey Hottie

En hel del fika och lite mindre åkande blev det igår. Kvällen blev lyckad och blider från kvällen kommer trodligtvis upp senare när jag fått dom.


Happy Face!

Godmorgon! Har hunnit med en hel del nu på morgonen - fick en ny säng i går så den har jag mublerat in i mitt rum och så har jag hunnit varit ute i stallet. Ikväll blir det tjejkväll med övernattning och om ett tag n'r mina naglar har torkat så ska jag ut och åka madrass i backen med Fx2. Sen blir det promenad till Ica för att införskaffa godsaker så hunden följer självklart med !


Hello



Istället för promnaden igår gå satt vi och ritade innan vi gick hem till Ida och åt chokladbolls smet och såg film.

Den fula katthanen



När jag kom hem till mamma kan jag lungt säga att jag möttes av en överraskning! Vår katt Lasse har haft tovor hela kroppen för han får så sjukt mycket päls på vintern. Så idag har han varit på besök hos vertinären och sitter nu här helt ner drogad och skakar. Ingen vacker syn om jag säger så....

Hade ju planer att gå på promenad idag med Ida men när jag gick utanför dörren insåg jag att det inte skulle bli av för då skulle vi blåsa bort. Så vi får väl hitta på något annat att göra. Nu ska jag iaf gå och tycka lite mer synd om min fula katt.

+++++++++

Strålande väder idag! Så dagens planer är promenad med Ida, vårkännslor!


Godnatt

Johnny Depp

En bra men inte överdrivet bra film.

Lyckades trycka i mig en mega meny som delades med Frida. Träffade på Amanda och Claudia där så de stod för skjutsen hem. Trevligt trevlig! Nu blir det sängen men min älskade dator som för tillfället inte har något internett så då blir det att nörda filmer och serier som är överförda från denna. Godnatt!

Mobboffet.se


Efter några desperata försök att få någon som ville föja på bio så blev Frida den som gav sig. Så om en timme tar jag cykeln in till stan föra att se Alice i underlandet med flickan som jag delar humor med- Frida. Ni andra få ha en trevlig söndags kväll och bara tanken på att vi är lediga hela nästa vecka får mungiporna att rycka!


Ögongodis



Då har man laddat upp fullt med serier över lovet. Love Love Love! För min del blir det One Tree Hill, Vampire Diares, The O.C, Gosspi Girl och massa annat! De flesta har jag redan sett förr men vad gör det? Det kallas njutning på hög nivå!

Vad blir det för serier som kommer visas på din ruta?

cjs<-j -djfsdk lsd

Ingen blogglust- återkommer!


Huve



Hemma hos Fanny och trycker godis och är allmänt snygg på bild som vampyr med mina röda ögon.

Smile to the world



Som ni har märkt nu när de usla webbcam bilderna är tillbaka så är jag hos pappa. Sitter med spotify på högsta volym och trycker i mig lite middag och sen så ska jag ta cykeln in till stan för familjemedlämmarna med körkort i den här familjen jobbar. Så för mig blir det lite motion och ännu en kväll med Fanny. Me like!

Enjoy

Nu blir det att slänga på sig lite kläder innan bilen avgår till mamma för lite tak skottning och möjligtvis lite madrass åkning med några krumelurer senare!


Aja

Min dator fungerar inte som den ska så då blir bloggen lidande...

Fick sluta efter lunch igår för skola var fylld av rök när någon tänt eld på ett skåp, följde frida hem och for sen på basket träning sopm vi hade ist för BIS.

Ikväll har jag då varit duktig och städat mitt rum och nu hade jag tänkt plugga lite inför SO provet som jag har imorgon. Hade tänkt fara till pappa direkt efter skolan i morgon så då kommer datorn att fixas!

Svampbob

Kom hem från skolan för ett tag sedan, mådde dåligt så jag for hem. Hoppas att det inte är något långvarigt! Sitter iaf och ser på den gula svampen svampbob frykant. Det var allt för mig så ni får ha det så bra!



btw, sorry för mitt sära inlägg igår men jag var på sånt humör...

RSS 2.0