OfTheYear

2009 är ju snart slut så vad passar bättre än en årsresume? NU KÖR VI!


JANUARI


Min kanin Ashay dog,hade haft han i sex och ett halft år. Helt sjukt vad tiden går fort...



Klicka för att stänga bilden
 
 Sminkning av offer hann jag också med!

 Hade vagel i ögat...

FEBRUARI

ThumbnailThumbnailThumbnail
Färgade håret tre gånger på tre dagar....

Ritade mycket, hade dessutom porträtt tävlingen på min förra blogg.

Fick min älskade plattång! 
 

MARS

Praoade på KI- håret blev en decimeter kortare.

Fick tillbaka Níngemar

Sminkade sig snyggt!


Åkte snowboard på Vitberget

Fyllde år!
APRIL


Tog moppe-körkortet!

Tjejkväll men klassen


Var i Hemavan & Byggsiljum

Lånade hunden Max


Var beroende av bloons
MAJ

Utklädningsdag på skolan
Thumbnail
Fick min lilla bärbara dator

Det blev möjligt att vara ute på kvällarna

Gjorde en väggmåling i mitt rum

Valborgs

JUNI


Sydde den här klänningen

For till Kreta

La ner huldabuldas.blogg.se

 
SOMMAR!

JUNI,JULI,AGUSTI

Ramla med moppen...

Åkte vilse med båten(körde tre gåmger för långt) och fick slut bensin och slut pengar på telefonen , rodde till en ö och trodde vi skulle bli strandsatta, kom hem efter fem timmar...

Läste alla twilight böckerna

Skellefteå festivalen och rix fm-festival i Luleå

Tog mopparna med golfbagarna på ryggen och drog oss till Rönnbäcken och spelade golf.

Bad bad bad
 + massa annat skojj men har omformaterat om datorn så massa bilder har försvunnit.

SEPTEMBER
 

En ny i familjen! Lilla Candy kom till oss som en omplaserings-hund♥
OKTOBER

Färgade håret mörkare


Började blogga på den här bloggen!

NOVEMBER


Filmkväll utan film

Premiär av New Moon


Blev brunhårig


Hallooween!

DECEMBER


Julbak med tjejerna!

Var med i luciashowen


Spex på julfesten

Julklappshoppning

Kenzo slet av ett ledband och fick säga förväl till oss....

Sen kom julen och jullov, har inte mycket bilder från de men jag vill passa på och säga:


Headline


Resultatet efter en ridtur, svettet blir is....

Min förkyning vill aldrig ge sig så det är bara att ta det lugnt för mig, måste bli frisk innan nyår!


HomeSpa

Efter en ridtur ute i det här vädret var jag i stort behov att en varm dusch. Då fick jag också tillfälle att prova lite julklappar, fick ett helt sett från the body shop med hudprodukter med papaya doft. Så med hårinpackning och  ansiktsmask fick jag mig ett litet hemma spa , så nu känner jag mig som en ny människa!





(aloe vera sakerna är för knotterhud)


FlopInSnow

Tretton timmar, det var längden av min sömn i natt- SKÖNT! Nu snöar det inte lika mycket som det gjort de senaste dagarna så då måste man ju passa på att plumsa lite i djupsnön med poan. Sen får jag se vad dagen har att erbjuda. Men först lunch.


NotHealthy

En förkylning har dragit sig över mig och jag vill bara sova hela tiden så jag har kurerat mig med en massa förkylnings-piller och medicin! Här hemma har det varit kalas för hela slanten , först fika här hemma sen middag hos mormor. Sen jag kom hem från henne har jag vikt kläder- 5 maskiner rättare sagt. Men nu är det värsta städningen överstökad så nu ska jag ut till stallet ett tag sen har jag en känsla att jag kommer somna riktigt fort. Men först blir det lite njutning av min nyinhandlade godispåse!


SaleSale

Skrev ett inlägg i går kväll men så smart som jag är glömde jag att publicera det. Men kvällen spenderades hos grannarna med poker spelande och jag vann två av tre matcher så jag lyckades skrapa ihop 170 kr!

I dag har jag varit på jul rean med Ida. Köpte pressent till my stepfather som fyller år + en tränings tröja och ett par jeans till mig. Som vanligt är det man hittar aldrig på rea.... 

Kom hem från stan efter lunch sen har jag sett film , ikväll blir det trodligtvis Ida!


Christmas day

Har bestämt mig för att försöka blogg lite men vi får väl de hur det går med det... Har iaf varit hos farmor i dag med släkten och ätit kroppkakor, en tradition i vår släkt som fick flyttas fram en dag i år. Min julafton i går var jätte härlig och mina julklappar tar jag eftersom i bloggen ifall jag fortsätter blogga. Nu ska jag skrypa ner i sängen och se New Moon som jag just fått på datorn!


Ny tröja som jag fick i julklapp


UpDate

Min uppdatering är kass och med tanke på att de två senaste inläggen inte änns är skrivna av mig gör det ännu värre! Men jag har ingen blogglust alls även om jag har saker att skriva om , antingen blir det skärpning av mig eller så tar jag bort bloggen, få se vad som händer....

Christmas party

Imorse sjöng vi med kören sedan for vi och fikade med klassen, efter fikat fick vi våra betyg och jag är nöjd, sen gick jag och Carro på stan, vi åt lunch hos Carro. Nu står jag och fixar hår till julfesten på Frida och Carro. Ikväll är det julfest och jag kommer skämma ut mig jättemycket!


GLEE

Hej! Nu sitter jag och felicia och ser på tv, har just sett mammas pojkar och nu ska vi se glee. Sen ska vi typ sova, imorgon ska vi upp 6 och göra oss klara och sen åka iväg till skolan och ha Lucia. Godnatt allihop!


Marks

Terminsbetygen ska vara satta i morgon och jag har två prov då. Så ikväll kan ni ju gissa vad jag har gjort. Nu ska jag skynda mig och se CSI och sen blir det tidigkväll!



Lite bilder från julbaket


PigVaccine

Har just varit och tagit svininfluensan-vaccinet men har inte fått så mycket biverkningar än, bara lite ont i armen. Men de flesta har ju fått feber och sånt dagen efter. Nu ska jag städa undan lite här hemma sen kommer Palle och Ida för att julbaka med mig! Kommer säkert bli jättemysigt när knäck, lussekatter, pepparkakor och glögg står på schemat!




ChocolateCalendar

Hade "julfestgrupp-möte" efter skolan i dag och vad vi gjorde där får ni veta efter julfesten. Kom hem vid sex tiden och for ut i snön och red vid åtta. Kom sen på att det inte finns någon frukost tills i morgon så jag fick skjuts till ICA och gick sen hem därifrån. Det är ju första december i dag och då får man ju öppna första luckan i chokladkalendern, gissa om jag blev glad i morse! Nu ska jag läsa igenom SOn och sen blir det natti natti för mig.


Tog en bild på min men blev för lat för att lägga in den , så jag snodde en bild från google ist!

RSS 2.0