Eclipse

Tydligen så var vi inte dom enda som hade tänkt ladda upp inför bion med de två första filmerna eftersom den första var slut när vi skulle hyra den. Så istället gick vi ner till älven och satt där ett tag innan vi gick vidare till Ida för att sen ta oss till bion. Jag har själv läst alla böckerna och filmen höll klart upp till sina förväntningar! Nu hade jag tänkt stiga upp ur sängen och hitta något att stoppa i magen.

En dröm som blev sann

Saker som man bara kunnat drömma om i flera år har nu gått i uppfyllelse men endå tror man inte att det är sant. Jag har lärt mig att allting går bara man vill och nu måste jag bara inse det själv och njuta av stunden! För er som inte förstår vad jag pratar om kan jag berätta att jag har kommit in på frisörlinjen i Umeå! Så nu i sommar flyttar jag till ett eget place och påbörjar ett nytt liv. En dröm som gått i uppfyllelse!

High on life är vad jag är just nu och någonting säger mig att det här bara är början! Smyg premiären på Eclipse är ikväll och innan den ska jag möta upp några brudar för att köpa godsaker och sen se dom två första filmerna från Twilight sagan. Great!

Sadface

Hade planer att steka i Boviken idag men när jag inte kunde fixa skjuts så kom tjejerna till mig istället. Efter cirkus sex och en halv timme ute i solen var det färdigsolat för idag, och på köpet fick jag röd hud och en vit bikini som inte går att ta av- hatar bikinilinjer. Nu ska jag försöka få tag på Ida och höra vad vi ska hitta på ikväll♥

Slyna

Klockan nio i morse låg jag på gräsmattan, förberedd på sol som SMHI hade lovat. Lyckades hålla ut två timmar innan blåsten plågade mig för mycket. Så istället för en heldags solning blev det lite måling av hus osv. Har inte gjort så mycket ikväll förutom att tagit det lungt i soffan. Nu SATC boxar som väntar!
Titta vad vi upptäckte när vi hade vårt Disney maraton!

Inte min värld


Rotade långt bak i arkivet och hittade den här bilden på mig och Frida, två skolor bort..

Blev hämtad hos Claudia vid lunch idag men kom tillbaka efter middagen, denna gång med Frida! Vi hade alla tre varsin BJ och såg filmen moulin rouge. Senare blev det lite emo tid för oss när vi tänkte på våra X-klasser... For till pappa sen men möttes av ett helt gäng lanare i vardagsrummet så nu sitter jag i ett hus själv med cirkus tio gamers. Hade tänkt att inte vända på dygnet allt för mycket och stiga upp tidigt imorgon så brännan kan bättras på lite. Hur lång tid det tar innan jag lyckats slita mig från datorn återstår att se.


MIDSOMMAR


Steekarna

Solen ville visa sig igår så då måste man ju ta tillfället i akt och pressa lite. Efter en stund fick jag sällskap av Elin och Claudia så vi tog cyklarna till Maxi och inhandlade maten till ikväll. Claudia stannade och sov här och senare på kvällen kom Emil och joinade oss. Själv kom jag nyss ut ur duschen och har tänkt anta utmaningen att få Claudia upp ur sängen, sen blir vi hämtade och lägger oss hemma hos henne för att pressa ännu mer! Ikväll blir det midsommar firande där med fin fina tjejer med middag och hela köret! Ha en bra midsommar allihopa!

Vad är det nu det heter?

Efter vårt mini-maraton igår så somnade vi och sen såg vi ytterligare en film imorse. Vid lunch for alla hem till sitt eget place för att fräscha upp sig lite innan vi träffades igen i stan för att strosa runt lite. När vi blev less gick vi in till Ida och underhöll varandra + att jag och Claudia gick iväg på ett ärende som fick oss att skämmas klart för resten av det här året. Efter ett besök på Ica så mutade mamma mig med solarium ifall jag blev hämtad tidigare så kvällen blev inte så lång för mig så nu finns det en liten chans att jag kommer sitta mobbad och se film till...

Kanske inte min finaste sida men....

Midsommarblomster

Är bra som tidsfördrift...
Om en stund ska jag till pappa för att måla ännu mer och sen mot kvällen bär det av mot Stämningsgården där ett Disney-maraton väntar med mina flickor. Jag tror att min vuxenpoängs samling får sig några avdrag...

LOL

Igår tog jag sparkcykeln till Ida och hade en trevlig kväll med henne och Claudia. Imorse begav jag mig till information om sommarjobbet och idag har jag varit hos pappa och målat. Nu ska jag slänga på mig lite mer kläder sen får jag se vad som händer ikväll.

Snel Hest ♥

Möjligtvis någon bild för mycket men vad gör det om hundra år?


Målade hus i regnet hos pappa en stund i dag innan hästarna skulle iväg på grönbete. Stressad och äcklig fick jag hämtning efter middagen då färdriktningen var mot Williams hus där kvällen har spenderats med några före detta klasskompisar. Kom hem rätt tidigt så jag passade på att vara så svensk som möjligt genom att sätta på TV och se på bröllopet. Nu ser sängen lockande ut och jag har inga planer på att streta emot.

Utan klasskompisar

Känner ångest när jag inte uppdaterat på ett dygn. Skolavslutningskvällen höll upp till sina förväntningar och drogs igång med middag hos Fanny med några från klassen. Haltande genom stan i regnet fick jag mig till Ida där resten av kvällen spenderades med trevligt folk! Har massvis med bilder men inte lika många som bör visas här...

SOMMARLOV!

Nu lämnar jag klasskompisarna och Norrhammar men tar med mig slutbetyg som jag är riktigt nöjda över! Det blev ett känslosamt avslut men ikväll ska det firas! Berättar mer sen men nu hade jag tänkt vila upp mig lite eftersom klockan var ställd på 05.00 i morse och något säger mig att kvällen inte kommer att bli det lugnaste....

Akrobatik

Sitter här med en brud som inte är fullt normal... Flumm- nivån är rätt så hög men skolavslutningen som väntar imorgon kan har påverkat oss lite. Ska sluta skriva innan jag skriver något olämpligt. PUNKT.

Avslutningslunchen


Sista lunchen

Om drygt en halvtimme kommer taxin och hämtar upp mig och kör mig till avslutningslunchen på Norrhammar. Senare lunkar jag vidare till kyrkan för genrep med kören!

Love 9C

h
Idag har jag varit på Nordanå och haft en trevlig stund med klassen. Nu ska jag bara komma på något att göra de närmaste 23 timmarna innan jag ska vara på skolan för avslutningslunch.


Candy



Skåpen är nu tömda och så har jag haft den sista lektionen med klass 9C. Efter all städning fick min kropp lite UVA strålning och sen en sväng på stan med tre fina flickor. Nu har jag en nybadad hund att ta hand om!

Ohana

MTV movie awards har visats på tv skärmen ikväll och nu hade jag tänkt läsa igenom klass porträttet som vi fick idag. Hur lång tid det tar innan jag somnar återstår att se men jag har en känsla att det kommer vara snäppet svårare än vanligt med tanke på min powernap som varade i tre timmar efter middag....

6,5 veckor

Idag försvann gipset föralltid och nu väntas bara fyra veckor till med ställningen sen är jag fri! En annan sak som också försvann var pälsen under gipset....

Musikansvarig

Ute i solen och ser på när de andra arbetar med altanen. Ska iväg på ännu ett kalas vid fem tiden sen kan det hända att min utväxt utrotas.

Fyfan


Ironi

Min farmor är cooolare än din farmor!
Snart kommer Claudia hit och som vanligt blir det en aktustädning innan någon får sätta en fot i mitt rum.

Friday

Kom hem från Fanny i morse efter att ha spenderat natten och kvällen där med gofika, myggbett och trevligt sällskap.

Nu är du vuxen

GRATTIS!♥

Nya glajjor

Sitter ute och har det allmänt bra hos kusinen nu innan jag ska till födelsedagsbarnet  Fanny som bor i samma hus för lite kalas. Idag har min bror tagit studenten så det blev ingen skola för mig! Bilder kommer senare.

Make Up Store


Slösa

Idag fick alla nior sluta efter lunch så Subway fick finbesök av tjejerna på bilden + Elin, sen blev det glass nere vid älven då även Erik och William joinade. Lite senare gick jag och Frida runt och kollade kläder tills vi fick förstärkning av Ida, fick med mig lite småsaker hem och ett ny sminkat ansikte med tillhörande produkter från make up store. Bilder kommer senare! Nu har jag en hög med kläder som väntar på att bli ihop viket!

Städning

Har sorterat bilder sen jag kom hem men nu får jag göra en paus för att plocka undan kläder innan Ida kommer hit för en pratstund.
Brodern min igår kväll

En bild säger mer än 1000 ord

Tack för dessa tre år!

Finns hur mycket bilder som hälst men som ni kanske förstår kan jag inte lägga upp alla. Vill ni se mer så finns det på Facebook!

På bal

Klassresan till Fromheden var grym men kunde varit snäppet grymmare utan gips och skadat huve. Bilder kommer imorgon när jag har lagt in alla bilderna, som är hos pappa för tillfälle. Kom hem för en stund sen från stan där jag har kollat på alla som skulle till balen med Ida och Claudia. Haft ett fullspäckat schema idag så nu behövs det lite vila!

Bästa

Spenderade kvällen hos Claudia där Ida, Max och Viktor också var. Två halva filmer som ingen såg på hann vi med och så spelade vi kubb och tjej laget förlorade stort!. När grabbarna farit tryckte vi chips och kladdkaka med massa prat tills vi somnade. Imorgon åker jag på klassresa så idag ska jag fixa det som behövs och vila upp mig genom att ta det allmänt lugnt!
Snyggast i skellefteå? Claudias bild

Igår

b

KalasKul!



Fridas place nu där Fanny också befinner sig och sen ska vi vidare till Erik som fyller år för lite kalas.

A Change of Plans

Har just skrivit klart min sista uppsats för högstadiet som jag suttit med sen jag kom hem och imorgon gör jag mitt sista prov. Huset blåser snart bort i det här vädret så jag hade tänkt försöka ta itu med mitt rum.


Den efterlängtade klasströjan!

Who to Choose

Mobil bilder från lunchen, fy vad jag kommer att sakna den klassen! ♥


Ljudvolymen var över medel när läraren kommer och frågar ifall det är vattenkrig när det i själva verket är Eclipse biljetterna som släppts. Några sekunder senare har Felicia sprungit till bibblan och därmed blev min plats till premiären säkrad. Nu hör jag glassbilen utanför så jag avslutar kvällen med Grey´s och glass.

RSS 2.0