Valborgs



Har sminkat mig på make up store idag och nu går jag till issa för att sen åka vidare mot Maria för kvällens valborgsfirande!

Ett år sedan



Precis ett år sedan jag krockade idag. Ett av de längsta åren i mitt liv men samtidigt ett av det kortaste. Mållinjen är inte långt borta men frågan är ifall jag någonsin kommer över den, stegen är små mot slutet.

rädda mig från henne



Två lektioner idag då båda bestod av prov. Har även haft för mycket överskottsenergi så idag är en sån dag då jag är sjukt less på mig själv. Ikväll är det biomys med några fina som står på shemat och fram tills dess hade jag tänkt se några serieavsnitt jag missat under veckan.

Någon med skruv dragare sökes...

Datorn är tillbaka efter en sväng förbi storheden efter skolan, blev även en mörklänningsgardin rikare! Nu behöver jag bara någon som kan sätta upp den åt mig så jag får sova ut på mornarna...

Slutade till lunch så det blev sallad i "solen" med några fina, nu tvättstugan och plugga inför idrottsprovet som ska skrivas imorgon!

Köpte en liten present till mig själv idag...

img_7432 (MMS)

Köpte en liten present till mig själv idag eftersom mina äldre exemplar sjunger på sista versen!


Tandreglering imorse så det fick bli en ex...

Tandreglering imorse så det fick bli en extra dag i Skellefteå. Insåg när jag packade upp väskan i Luleå att jag lämnat datorn hemma så det blir antingen väldigt dålig uppdatering här på bloggen eller många sms/mms inlägg. Nu ska jag ta min värkande mun med mig på en springtur i finvädret!


PÅSK



Dagarna har rullat på fast jag egentligen inte har gjort något speciellt och imorgon är påskveckan över. I fredags fick Frida agera middagsdate och sen blev det en cykeltur till statiol som sedan ledde till att vi satte oss på norrvalla. När kylan vann matchen for vi hem till mig där vi såg b.b sen fick berra en ny frilla. Gårdagen bjöd på en cykeltur Moröbacke-Mobacken och tillbaka för lite frisörjobb. Blev även en klippning idag och någon timmas sol och nu sitter jag hos pappa och väntar på grillat! Kvällens planer förstördes pga parasiten...

Vinkade av Matilda på basstationen idag ef...

Vinkade av Matilda på basstationen idag efter en rundtur i staden. Nu äter jag ur påskägget som jag hittade under kudden framför b.b


Grillat till middag med Matilda sen kom st...

img_5669 (MMS)

Grillat till middag med Matilda sen kom standard folket på besök!


Ge mig sommar

Skolavslutning-08

Inlines såhär på kvällskvisten med brodern.

img_1876 (MMS)

Inlines såhär på kvällskvisten med brodern.


Vampire Diaries

Bild från någon helg sedan, snodd av Julia.

Varför är det bara jag som är team Stefan?

6X me



En springrunda på morgonen och en fika på stan med Mobacken familjen är vad dagen hittills bestått av. Ikväll bjuds det på grillning här och sen taggar jag inför finbesöket Skellefteå får imorgon av Luleå!

Poahästen <3


Första ridturen på tusen år idag! Solen har varit framme idag så det blev en tur i skogen med hästen och en långpromenad/löptur lite tidigare. Praktiken är över för den här gången och veckan gick alldeles för fort enligt mig. Felicia stod för sällskapet igår kväll och lämnade mig med lite ljusare hår.

KI



Praktiken rullar på bra, inser mer och mer för varje dag som går varför jag valde den här utbildningen! Känner mig lyckligt lottad som får utbilda mig till något som jag verkligen brinner för. Idag blev det en tjugominutare på suntan när jag slutat sen en promenad hem. Nu hockey/D.H.

.

Kom med bussen till Skellefteå idag. Ska stanna här i 2,5 veckor för praktik, lov och tandreglering. Har just ätit. Magen ska bearbeta maten. Sen ska jag ut och spriga. Undertiden tvättar jag kläder. Det här var ett roligt inlägg. MVG i svenska... punkt.

stekar väder



Mamma och lillasyster kom i torsdags till kundmottagning och utv.samtal och åkte hem idag så i morse åkte jag in till stan för lite hotellfrukost tillsammans med dem + Curt. Matilda och Isabelle följde mig hem efter skolan igår och utrotade utväxtrena. Senare byttes den fina restaurang maten ut mot max mat innan åkte vi vidare till andra festligheter. Har åkt in till stan tre gånger idag varav sista det förra inlägget är ifrån, sjukt varm idag! Har varit på en springtur sen jag kom hem så nu ska jag få lite mat i magen innan jag ska spendera kvällen med natta!

Vädret levererar i Luleå !

img_1210 (MMS)

Vädret levererar i Luleå !


Ikväll firas jag med middag ute med några ...

img_6461 (MMS)

Ikväll firas jag med middag ute med några frisörbrudar sen får vi se vad kvällen bjuder på!


Fotoväggen har utökats!

img_7520 (MMS)

Fotoväggen har utökats!


SOL



Stekar väder under hålet idag då det blev en stund ute i den riktiga solen. Efter skolan bjöd Julia hem mig och issa för toning av hennes hår. Vi blev även bjudna på god hemlagad middag. Jag och Issa gick sen en väng på ica innan vi tog bussen hem. Har skrivit klart det sista på NK arbetet så nu hade jag tänkt se fortsättningen av desperata hemmafruar!

Pluggis

Tog en promenad i regnet in till stan efter skolan för några minuters sol med Julia, samma sak påvägen hem förutom ett stopp på coop. Har ännu inte gjort klart NK arbetet som ska vara klart imorgon så nu blir det att blocka fb och nöta Word.

Tårtor



Varit i Skellefteå i helgen och blivit friad. Först gomidda hos mamma och klippning av broderns kompisar + han och sällskap av Fanny. Sen tårta hos pappa och två klippningar där, hos Frida blev jag sen överraskad med tårta och sång av fina vänner som sedan övergick till pokerspelande. Idag har vi firat hos mamma och sedan vidare på 30 års fika hos kusin. Tog bussen till Luleå halv fem och har suttit framför söndags TV:n. Något som jag ska fortsätta med när reklamen är slut.

Möttes av denna syn när jag kom hem.

img_7277 (MMS)

Möttes av denna syn när jag kom hem.


RSS 2.0