Random

Sprang jag runt som en tok i morse på skolan före nio och letade efter mina klasskompisar innan jag insåg att jag läst schemat fel och inte började fören 10.25, lagomt bra gjort av mig så matteboken fick hålla mig sällskap en stund. Till lunch gick klassen och åt buffé på Ban Thai, så nu protesterar min mage mot allt friterat genom att se till så jag inte är smärtfri... Cyklade hem i spöregnet och städade upp lite här i lägenheten. Slängde in en tvätt i maskinen för en stund sedan så snart ska jag gå ner och kolla så den inte har exploderat.

Egen hårvård


Helgen

Fredag: Slutar tolv så då blev det tjock-mat med några från klassen, trampade hem för väsk-byte och tog sen bussen till Skellefteå. Kvällen spenderades med Ida & Claudia.
Lördag: Gatufest med kräftskiva, sen blev det samma flickor som tidigare!
Söndag: Tog bussen tillbaka till Luleå så jag kom hem för en timma sedanb, har precis duschat. Nu - söndagsfilm med godiset som blev över från bussresan!
Börjar tidigare än vanligt imorgon för egen hårvård står på schemat! Troligtvis mörkare för min del.

HV1FR

Undertiden jag borstade tänderna i morse fixade jag inställningarna till kameran och skulle ta en test bild. Självklart skulle testbilden bli den enda av alla bilder där fokusen hamnade rätt. Aja, man får bjuda på sig själv lite. Torsdag idag och det betyder hantverks lektion hela dagen! Det betyder också att vi fick våra saxar , dockor och tillbehör. Ska ta hem verktygen imorgon så ni får se bilder då! På måndag har vi egen hårvård och treorna som ska fixa oss kräver fika i utbyte så nu står det ett gäng kladdkaks muffins på spisen! Sen så gör jag typ samma sak varje kväll: äter , ser TV och sitter vid datorn. Så om jag inte skriver något annat på här vet ni vad jag gör!
MITT JOBBIGA SCHEMA...

Leopard

Nu tar jag min cykel och trampar iväg till skolan!

Ensamvarg

Nu kan jag inte skylla på ont om tid när det gäller uppdateringen så jag får vara ärlig och erkänna att jag är lat. Idag har vi fått lite mer information om skolan och om varandra innan vi gick iväg och åt lunch med tvåorna som sedan stylade våra hår. Vid två tiden slutade vi och idag blev det raka vägen hem istället som igår då jag gick på varenda affär i hela Luleå med Maria från klassen för att hitta tumvantar. Kom hem utan vantar och tom mage så det blev middag och sen TV hela kvällen. Det blir nog samma sak ikväll + en powerwalk och powernap!

Upprop nästa


Summer it´s over

Idag for vi in till stan för att byta min telefon och kom hem trettonhundra kronor fattigare + med dessa skor från Nilson som jag fullkomligt älskar! Det blev även lunch på subway och lite andra småsaker. Mamma körde iväg hem till Skellefteå igen för en stund sedan efter ett tårfyllt förväl. Så nu sitter jag själv i lägenheten och har lite emo-tid. Om en stund hade jag tänkt cykla iväg till coop sen blir det nog TV:n och datorn resten av kvällen, sista kvällen av sommarlovet.

Lägenheten


By by skellhell

Lägenheten är snart helt klar, bara de sista detaljena som måste fixas. Har inte fått tillgång till min egen dator än men det ska fungera imorgon så jag skriver mer då + bilder!


Sad

Trampade iväg till stan med Frida i morse och mötte sedan upp Fanny på subway för lunch. Sen traskade jag och Frida runt ett tag innan vi tog en fika på Waynes och cyklade hem igen. For ut och red så fort jag kom hem, duschade, åkte till Falmark och hämtade ved och nu har vi lastat ut all ved här hemma. Nu har jag ondare än ondast i huvet för alla tårar som fällts idag inför flytten så nu ska jag ta det så lungt jag bara kan.

Plums

Igår såg jag och Felicia Remember Me - bra film, och ikväll har jag sett New York I love you med Fanny och Frida - minde bra film. Ställde klockan i morse och red till Skatan för att bada, mindre bad än planerat men betydligt mera skratt! Susanne tog årets första dopp ofrivilligt när hon flög av hästen i vattnet som sedan sprang halvägs hem innan vi fick tag på hon (hästen). Nu är det inte långt kvar innan skolan börjar så som lite uppvärmning har jag klippt Fanny och Felicia de här två kvällarna. Ska fixa lite med datorn sen blir det godnatt för min del!

En vecka innan upprop

Igår var det först fika och namngivning hos kusinen för deras son Milo och sen ännu mer fika hemma hos mamma för att Lovisa fyllde år. På kvällen var jag för trött för att orka göra något så jag låg hemma och såg vampyrer suger , halvbra. Nu ska jag gå ner och göra lite lunch till lillasyster sen kommer Felicia och håller mig sällskap!

jglodjkvmmsdm sdg

Skriver imorgon! Blogg.se laggar och jag har försökt ladda upp en bild hundramiljoner gånger vilket ger resultatet av en irriterad Matilda.

Lång väg i höga skor

Tjosan hoppsan! Har just tryckt i mig en lyxshake som brodern min bjöd på innan han skjutsade hem mig från kvällens festligheter som inte blev så festliga. Idag började jag packa flytt lådorna och nu har jag börjat inse att det kommer bli betydligt jobbigare att flytta än vad jag trott, mer psykiskt än fysiskt! Nu ska sminket utrotas från mitt face och tänderna ska borstas. Imorgon står namngivning och födelsedagskalas på schemat!

En vecka kvar som skelleftebo

Nu sitter jag med flickan ovan i min säng och tar det allmänt lugnt efter en kväll på cykeln och med blandat folk.

Fredag den trettonde

Min och Claudias enda vän är för tillfället på andra sidan Europa så vi har inte haft så mycket till val än att spendera kvällarna tillsammans , undantag ikväll när Cirkelstigen har gatufest och bjuder på suring. Planerna för den senare delen av kvällen är inte helt klara än men helt plötsligt så hade jag visst en vän till, så Fanny kommer att vara med på ett hörn. Gårdagens barbacka ritt slutade inte som planerat när en älg kommer i hundra nittio framför oss , jag som är rädd för alla vilda djur känner gråten i halsen och tror älgen har sprungit iväg och hämtat förstärkning för att kunna anfalla oss men på nått sätt lyckades få oss hem levande. Senare gick jag på namngivnings present jakt med farmor på stan som slutade med fångst och fika hemma hos henne. Middagen stod Claudia för , sen blev det en ovanligt lugn kväll för oss. Nu ska jag rota fram lite kläder sen tar jag det lugnt tills ikväll!

Omstart

Nya investeringar
Nu hade jag tänkt börja om att skriva här på bloggen! För er som vill läsa vad jag har gjort under uppehållet kan ni göra det på min tillfälliga blogg som jag ska lägga ner. Igår var jag i Umeå och gjorde en psykolog undersökning som tog sin tid så när jag väl kom hem hade jag inte orken till något annat än att se en film - Karate Kid. Imorse tog jag cykeln ner till stan för att fixa några bank ärenden med mamma och pappa men av någon anledning kom jag hem några kronor fattigare och några påsar rikare.

RSS 2.0