Paramore+Felicia

Känner mig som en zombie här hemma när jag går fram och tillbaka och undrar om jag ska sova eller plugga. Klockan är bara sju och ifall jag vilar nu kommer jag inte kunna sova sen men jag är för trött för att plugga.... I morgon har alla lyckats fara från huset och då får jag vara helt ensam fram tills fredagkväll. Eller helt ensam kommer jag inte vara, Felicia har tänkt vara här med mig och så har jag ju lilla Candy! Ska ta en promenad med henne nu sen får vi se om Felicia kommer vara här något eller om hon kommer att ha dött av lycka om det nu går när hon vann en träff med paramore innan konserten i kväll! Så glad för hennes skull och obeskrivligt avundsjuk! Hon kommer från sthlm i morgon tror jag! Nä nu hoppar Candy på mitt ben och vill ut så nu får jag skynda mig.

Ice Cold

For på skyltsöndag iaf för Palle var sugen. Svin kallt var det då men vi var mest inne på affärer och på wayne´s. Mötte också upp Nils, Gebo och Ida och testade kläder på JC, mycket fin fint! Nu ska jag fixa mina naglar, städa rummet och sen är det O.T.H och gossip girl som gäller! Senare blir det hoppträning! peace


So?

Satt barnvakt i gårkväll och i dag ska jag och matteboken bli bästa vänner eftersom vi har prov på tisdag och jag har knappt börjat på kapitlet vi har prov på. Hinner trodligtvis inte ner på skyltsöndag men det blir kanske att julpynta lite, det är ju endå först advent!

Dessutom måste jag hitta några andra skor att ha på julfesten för jag fick pengar om jag inte hade dom jag köpt, kul!


Hair-Raising


Nya hårfärgen, ser grönare ut irl så jag få se vad jag gör åt det. Har iaf tänkt göra några få svaga slingor sen för att få lite mer liv i det hela.

Blir fredagsmys ikväll med Idol och glass. Hade tänkt hinna sortera lite på datorn innan det börjar men det kommer knappast hända. Annars är jag super avundsjuk på alla som befinner sig i sthlm den här helgen, mycket jag skulle vilja göra där ( paramore, Ikea-julklappar, sthlm horse show, shopping, m.m!).  Få se om jag lyckas spara ihop lite pengar så blir det kanske en stockholms resa nån gång under 2010?



Dread

Försöker bestämma julfestklänning fast det är tre veckor kvar, blir trodligtvis inte den jag sytt själv. Har också
funderat på håret och mixtrat lite med plattången. Ska plocka ihop lite i mitt rum nu sen blir det plugg och TV:n!

New Colour

Lunch buffé på Tatung i dag med några tjejer och gick därifrån med en super stor mage! Gott var det iaf! Sen gick vi på en dansuppvisning med skolan sen tog jag och Felicia en sväng ner på stan när vi slutat. Inga speciella köp men har klurat ut en hel del julklappar och jag har pengarkris i år! Sitter nu med hårfärg i håret sen blir det plugg och poan.

 
Dålig bildkvalla! Nu blir jag mörkare!


Check Blog

Har suttit och kollat bloggar hela kvällen och mitt i allt ihopa kom jag på att jag inte går in längre på vissa bloggar. Förr läste jag alltid kissies , desirees och paows blogg men nu orkar jag inte med dom längre! Utan att jag har tänkt på det har jag som slutat att kolla deras bloggar , varför? Vet inte , men troligtvis för att jag har insett at det bara provocerar och ljuger om allt de skriver. Istället har jag börjat läsa mer mode blggar och nu är jag helt galen i dom! Hittat hur mycket som hälst som jag blir fäst vi på direkten! Nog om det, ska fixa lite saker inför morgon dagen sen blir det sängen! Skola i morgon och jag länktar inte! Har musik prov och har slarvat bort papperet som vi ska plugga på. Men jag orkar inte bry mig om musiken längre för muskläraren hatar alla så det känns inte så speciellt lönt, men jag ska göre mitt bästa endå...

Cat Cake


Dagens sysselsättning, den här tårtan ska iväg på ett 40års kalas! Blev riktigt nöjd!

(Det är traktor märket CAT)


Cruel Good!

Även om man hade höga förväntningar på filmen så var den ändå GRYMY BRA!

Palle kom till mig sen lunkade vi vidare till Felicia där jag stoppade en av hennes kattungars huve i munnen?!? Sen vidare till ICA där vi tjockade oss med cola och marabou<3. Köpte 2,5 liter var (A)-buss in till stan efter det och till Fells syrra-statiol och till slut BIO! Säger bara Grymt!


Nu väntar jag på min kläder i tvätten och när de är klara har jag min sista dag på praoen. Börjar senare i dag för jag ville eftersom jag kom hem halv tre i går. Jobbar trodligtvis till åtta, sen HELG !


New Moon

Torsdag i dag och det innebär premiär av New moon 23.59! Kom hem från praoen nyss och nu står middag och dusch på tur, sen iväg till Ida med Palle -köp av godis! Sen BIO! Jag är överlycklig! Nu ska jag sluta skriva innan det spårar ut och göra något så tiden går fortare...


Poo-poo

Försökte en halv timme att få internet att funka igår så till slut gav jag upp! Hade endå inte så mycket att skriva om i går bara att jag var super chokladsugen så jag drack två starka glas med oboý , undra vad det kan bero på (A)

Nu ska jag slänga i mig harlortarna ( nesquik) och sen cykla till praoen!

WetDog



Pappa har formatera om hela min dator och lagt in windows 7 tror jag det heter så jag fattar ingenting!

Fösta dagen på praoen i dag, funkade riktigt bra! När jag kom hem åt jag middag och badade Candy- hon är inte söt blöt! Efter att ha blåst henne torr med hårtorken gick jag ut i stallet. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen plocka ihop lite i mitt rum(kommer inte att göra det). Har inte lika tur som de flesta andra som får sovmorgon på prao utan börjar 8.00-KUL!

DrugTV


Har drogat TV och dator hela den här söndagen. Tryck i mig så mycket mat att jag tror jag ska spricka när som hälst men endå ska jag fortsätta trycka i mig saker, nu blir det lite nyttigare med morot- och gukstavar fast med massa dip! O.T.H och gossip girl som jag ser varje söndag har just slutat så nu ska jag se vidare på The proposal.


Afro power



Går och lägger sig i rullar och vaknar upp med ett Afro...

Bild1: Mitt nuvarande hår med afro
Bild2: Innan jag kammade ut det


Aunt


Detta är resultatet när man har gott om tid efter durschen. Rullar i håret och bus med kameran!


Movie Night

Var förbi Taste igår efter skolan för att fråga lite saker om praoen , ska vara där nästa vecka. Pappa kom och hämta mig och sen for jag till Claudia på kvällen med några tjejer. Vi skulle egentligen se PARANORMAL ACTIVITY men skivan funkade inte, tur det eftersom jag är jätte rädd för skräckfilmer. Jag har inte sett många i mitt liv och jag är super mega rädd hela tiden jag ser skräckisar! Vi såg någon annan film ist men hur mycket vi såg kan jag inte svara på , det blev mest prat. Idag har jag "städat" lite i mitt rum , eller fixat TV:n och sånt så nu har jag xbox i mitt rum! Ska hoppa i duschen nu och sen kommer kanske palle förbi.


Study

Varför sparar jag allt plugg till sista dagen? Har ett författarporträtt som ska vara inlämnat i morgon och jag har inte ens börjat. Skönt med prao nästa vecka!

Så nu vet ni vad jag sysslar med i kväll:PLUGG PLUGG PLUGG!

Four black things



Skickade iväg en beställning från H&M på de här fyra svarta snyggingarna. Kommer vecka 48 enligt H&M så det är bara att hålla tummarna att de stämmer för isf blir det troligtvis mina julfest skor om jag nu kan gå i dom!

Plugga gärnet den sista kvarten innan DHW börjar!

Sneak peak

Gick en sväng ner till stan efter skolan för att fixa lite saker med palle. Köpte nitar och hämtade dragkedja hos farmor till julfestklänningen + lite annat smått och gott. Har suttit och jobbat med klänningen sen jag kom hem och nu är den så gott som klar förutom att den kanske måste sys in lite. Nu är det bara skorna kvar sen är hela julfest outfiten färdig! Har hittat två stycken snygga på H&M men det är 12 cm klack på båda och det känns inte riktigt som min grej. Nu väntar poan på sin dagliga motion så det är min sysselsättning resten av kvällen. Skulle behövt plugga men det får bli en helkväll med sånt i morgon istället!

Peace


Pimp zebra


Spenderade kvällen i går hos Felicia. Köpte godis-såg film-tittade på hennes nya kattungar som föddes i går och så fick jag de här skosnörena av henne. Fick dessutom en provisorisk designe!

Nu ska jag skriva ett författarporträtt och städa mitt rum sen blir det O.T.H och gossip girl. Farsdag i dag så morfar kommer på middag och så ska jag rigna ett telefonsamtal till min pappi.



Toppendag!

Efter en superdag på skolan där jag har fått tillbaka prov, fördjupningsuppgifter, haft musikuppvärmning och har fått bra betyg på allt så det kan väl inte vara något annat än bra? Dessutom bygger de om utanför gympan på skolan så byggarna råkade gräva av en sladd så det var becksvart över hela gympasalen så alla sprang runt och busade i mörkret innan ljuset kom tillbaka. Jag är inte speciellt normal så jag blev "gåsjuk?" Sen jag kom hem har jag hunnit måla naglarna och sminkat min lillasyster inför ett spökdisco hon ska på snart. Snart ska jag åka med för att hämta ut biljetterna till new moon. Måste skynda mig för snart åker vi till bion! Ikväll blir det hemmakväll med massor av godis!

Ny måne om två veckor och jag är superglad!

Biljetterna till New Moon släpptes igår och jag har en av dom som boka! Ska på premiären torsdag 23.59 och varenda tjej i 9 på hela min skola har typ en biljett, det kommer bokstavligen bli BÄST! Har läst alla böckerna och är helt förälskade i dom så jag är otroligt peppad! Helt galen dag igår. Har prao den veckan så jag kommer vara super pigg på fredag morgonen.


Nu sitter jag hos Frida och ska träna musikuppvärmning, nu vill jag ha en desige till bloggen!

Första november tjugohundranio

For till Palle vid fyra tiden igår med Ida och gjorde oss klara. Katta kom och joinade oss en stund innan vi for vidare. Kvällen bjöd på en hel del om jag säger så! Vi gick iaf tillbaka till Palle vid midnatt som isbitar och somnade ganska fort. Men så smart som jag är vred jag på elementet på gärnet så vi skulle bli vara men då vaknade vi ist av att vi höll på att svättas ihjäl. For hem före 12 och här hemma har jag bara suttit framför datorn och hunnit med ett bad. Nu ska jag försöka plugga lite HK och sen se O.T.H och gossip girl. Ska sen försöka få mig till mamma för vi har sovmorgon i mogon och ska på JB för gymnasie info. Få se hur det går med det!



RSS 2.0